MED PAKKEPOST FRA SINGAPORE..

DINNER IS SERVED // LCHF AND MY WAY..

20140329-175935.jpg

20140329-175945.jpg

20140329-175959.jpg

20140329-180006.jpg

I aften skal vi smovse.. Uhhhmmm nommmnommm… Vi skal have en Tammamssalat, med avokado topping (madbanditten). En Kylling på grillen, med hasselbagte kartofler (totalt 80ér …man er vel fra Fyn… My style) En Beanaise creme (ala Madbanditten).

Kylling på grillen..

Tammamsalat ala Madbanditten:

(4-6 personer):

120 g hvidkål
120 g rødkål
120 g gulerod
1 håndfuld finthakket mynte
1 håndfuld finthakket dild
2-3 spsk. koldpresset olivenolie
2 modne avocadoer
1 fed hvidløg
Saft af en ½ lime
75 g valnødder
Salt og friskkværnet peber

Riv hvidkål, rødkål og gulerødder og vend det hele i en skål sammen med krydderurterne. Vend olivenolien heri.
Mos avocadokødet med en gaffel i en dyb tallerken og rør derefter presset hvidløg, limesaft, salt og peber i mosen.
Læg avocadomosen oven på salaten og drys med grofthakkede valnødder.

Bearnaise creme..

VELBEKOMME…

4 kommentarer

  • Cecilie

    Mums 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Pst…. Det hedder “Hasselbach” kartofler 😉
    Retten stammer fra Sverige og har fået sit navn efter Stockholm-restauranten “Hasselbacken”, hvor retten første gang blev serveret….
    Ikke at det gør nogen forskel på retten – de er super lækre…But Im a nerd 😉

    Og tak for lige at minde mig om dem…Søndagens aftensmad er på plads!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg skal give dig Hasselbacken lige i numsen, du ; )

      Dejlig Søndag søde

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mille

      Ha hahaha! Håber også at din Søndag var fantastisk.
      Hilsen
      “kartoffelnørden” 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MED PAKKEPOST FRA SINGAPORE..