SOMMEREN KOM - OG GIK IGEN..!!

BLUE BEAUTY // RAVA TRENCHCOAT..

RAVA

Jeg har jo flere gange skrevet om jeg manglede en ala trenchcoat jakke. Men jeg har virkelig haft svært ved at finde en jeg syntes der passede til mig. Jeg prøvede den fra Zara. Men det var som om at mine blonde lokker, bare gjorde at den fik mig til at ligne en barbie dukke. (på den dårlige måde – hvis der altså findes en god)
Så jeg har flere gange haft denne fra Modstrôm i tankerne. Farven og snittet tror jeg bare vil være rigtig god til mig, den vil fremhæve min kulør, frem for at dræne mig for farve. Jeg forelskede mig i den allerede tilbage, da jeg var til presse dag, hos Presskontakterna  i Oktober, og har ikke kunne få den ud af hovedet siden. Jeg tænker: sommer, solen skinner. Glød i hovedet. De hvideste sneaks og cappen lidt på skrå. Jeg ville lade bilen stå og bar slentre gennem kbh. Tænke over – jeg havde nået lidt af alt det jeg ville nå – iført denne lækkerlaks af en jakke. Jeg kan dufte sommeren. – Jeg kan nynne sangen og jeg kan se det for mig. ; )

Jakken hedder RAVA og kan fåes til 1300 lige her..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMEREN KOM - OG GIK IGEN..!!