GETTING READY // AFTENSHOWET // FUCKING FLINK..

PLØKKER, PLAK OG PLASTIK..

20140313-121111.jpg

Okay. Lidt angstprovokerende og sådan smide sine skæve bisser på bloggen. Det er jo noget at man normalt prøver at holde for sig selv. Men som jeg har skrevet flere gange, så er velvære ikke kun pænt tøj, ny pudset sko og vandkæmmet hår. – Ens tænder betyder faktisk alt og det er noget at jeg selv går rigtig meget op i. Det er bevist at folk med beskidte tænder, har svært ved at opnår respekt fra omgivelserne, da det anses for at fortælle alt om ens personligehed. Rene tænder = styr på sine ting. Beskidte tænder = Tjaaa. Det modsatte.
Jeg er ikke en helgen – jeg har haft huller og en del af dem faktisk. Jeg ved ikke om det er noget genetisk. Nogle har bare stærkere tænder, end andre. Jeg er ikke ligesom Mr. M med O huller – Pil opad og gode karakter ; )
Selvom jeg har børstet og børstet på de her sataner, så har jeg stadig været uheldig at få “sølvpapir” i tænderne, som Bella så smukt siger. Men når det så er sagt, så kunne det jo have været værre.

Jeg har faktisk tænkt rigtig meget over mine tænder, efter jeg var til Oral B event. Her var det jo tydeligt hvordan vores tænder så ud – man kunne ikke skjule noget, eller gemme sin hygiejne. Du var på display og det var din samvittighed også. Not good. Heldigvis havde jeg kun lidt skidt på pløkkerne – men det var stadig helt vildt blottende. Man vil jo ikke have at folk skal se en som et svin. Oiiink Oiink.

DSC_0039

DSC_0038

Mr M og jeg har jo de seneste mange uger, testet Oral B 3D White Luxe – jeg kunne desværre ikke få lov til at tage billede af hans royale tænder, så jeg måtte jo bruge mig selv ; ) Jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg kan se efter en tid, at der hvor jeg har haft problem områder af plak, det er forsvundet drastisk – og alle ved jo at plak er årsag til caries = huller i tænderne.
Jeg har også den elektriske tandbørste mistænkt for, at have været en stor del af hjælpen. Da den kan komme ind steder, hvor den alm. børste ikke kan komme til. Men alt i alt har kombinationen af de to ting, hjulpet os til at få et hvidere smil og renere tænder. Så de elektriske apparater   , er kommet for at blive. På badeværelset altså ; )

Så jeg håber på at for fremtiden, når jeg besøger min yndlings tandlæge Peter Lindkær i Dragør – at han bliver så stolt af mig, så jeg får lov til at vælge et stykke legetøj fra skuffen ; )

HUSK HUSK HUSK at børste de bisser – og også på jeres børn. De skal trods alt leve med dem, hele livet.

Lavet i samarbejde med Oral B

4 kommentarer

  • Du har mega fine bisser. Og du var god i går. Fattet, velformuleret og oprigtig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Blot til info, så bliver ens tænder, grimme, falder ud, tandkødet synker osv. Såfremt man får stråling mod kræft i munden. En tanke værd inden man side stiller grimme tænder med dårlig hygiejne og tænker dig kan jeg ikke respektere osv.
    Synes det er mangel på rummelighed og empati overfor ens medmennesker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Kære Dina.

      Nu ved jeg du læser med ofte – og også sender en besked i ny og næ. Nu når du følger med, så ved du også hvilket menneske jeg er og jeg kunne aldrig finde at tale nedsættende om folk med kræft. Jeg gennem lever selv kræft, meget tæt på livet. Så tæt det kan blive.

      Ved ikke hvor det her kommer fra, men tænker at du også har det inde på livet, siden det rør dig. Det er jeg ked af og ked af at du føler jeg ikke har empati over for andre mennesker. Men det har bestemt ikke været min mening. På ingen måder.

      Men jeg skrev om mundhygiejne. Der er forskel på ødelagte tænder – og urene tænder.Jeg skriver om urene, som i man ikke børster dem. det er det jeg skriver om. Intet andet. Men man kan altid vende alting til noget negativt, hvis man gerne vil det ; ) Jeg skriver aldrig negativt om nogen, det håber jeg du ved.

      Rigtig dejlig Weekend.

      XX
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dina

      Hej Rikke

      Jeg er også glad for at læse med på din blog, jeg synes at den er god og værd at følge med på.

      Det jeg forsøger, at belyse er at måske vi med det blotte øje ikke altid kan se forskel på hvornår og hvad der er med folks tænder. Og i forhold til rummelighed og empati var det ikke en finger mod dig,abdolut ikke! 🙂 men mere en fællesskabs reminder om at huske at være det uanset hvordan den anden ser ud for måske er der mere bag end vi lige kan se eller tror at vi kan se.
      Og det er også en reminder til mig selv 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GETTING READY // AFTENSHOWET // FUCKING FLINK..