GOOD MORNING // AND GOODBYE..

TESTING // ORAL B 3D WHITE LUXE..

20140301-132931.jpg

Her hjemme tester Mr M og jeg lige nu Oral B 3D White Luxe tandpastaen. Mr M er jo lidt af en tandpasta kritiker og går meget mere op i det end jeg gør. Ikke at jeg ikke børster tænder, for det gør jeg skam, flere gange om dagen. Men han er typen der kan stå i badet i 20 min og det eneste han laver er, at børste tænder…håber jeg.. ; ) Så jeg tænkte at han var meget god at have med på holdet. Over de næste par uger vil vi teste tandpastaen og tandbørsten – og se om den virkelig lever op til det den lover.

Tandpastaen lover, at den fjerner op til 90 % af overflade pletter på bare 5 dage, giver skinnende tænder og forbygger mod fremtidige pletter.
Man har ikke indtil nu kunne få den i Danmark, og det er tit sådan noget at kufferten er blevet fyldt med når vi har været ude og rejse. Men endelig er det ramt hylderne i supermarkederne og det det gør det nemmere at få fingre i.

Jeg glæder mig til at se om der er sket den store forskel på vores tænder. Den er meget drøj i brug. Så man behøver ikke at overdoserer på tandbørsten, da den skummer rigtig godt op. Jeg er mest til når tandpasta skummer. Ligesom når man vasker hår. Der skal sgu noget skum til – ellers føler man ikke at det vasker eller renser.

Hvis du ikke har set billederne fra da jeg var til Oral B event så kan du se billederne her og læse om mine morgen rutiner.

Lavet i samarbejde med Oral B

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD MORNING // AND GOODBYE..