FERIE TRICK // VACATION..

Pigment Care // COSBORG..

20140218-145133.jpg

Pigmentforandring.. Du kender sikkert til nogen der har det – måske er det dig selv der døjer med det…? Måske du har set nogen med det, men ikke rigtig vidste hvad det var.?

Pigmentforandringer i huden opstår bl.a. på grund af solbestråling, under graviditet, brug af p-piller, som aldersbetingede “leverpletter”. Hudens pigment dannes  ved en kompliceret proces, hvor pigmentdannende celler i overhuden producerer melanin, der efterfølgende overføres til de omgivende overhudsceller.

Jeg døjer selv med det, grundet solskader, som man jo tydeligt kunne se på min analyse fra Akademikliniken – jeg har ikke fået det grundet min graviditet, med Bella – men fra alle mine år uden beskyttelse mod solen.
Men det har jeg til gengæld en veninde der har. Hun har været igennem 2 graviditeter og det har hendes hud reageret på. Hun er sindssygt ked af at have de mørke pletter – så jeg sørger altid for at undersøge om der er nogle af de virksomheder, jeg besøger som evt. har noget der kan hjælpe hende, til den hud at hun ønsker. Dog synes jeg ikke at hendes er slemt og jeg tænker slet ikke over det, når jeg ser hende. Hun er den type der har en hud så fin og jævn – at det ligner at hun har badet den i mælk. Men for hende er hun meget hæmmet af det. Så de næste 3 måneder kommer hun til at teste denne creme fra COSBORG mod pigment pletter. Jeg håber at jeg kan få hende til at vise før og efter billeder – da det altid er rart at have noget at læne sig op af.

Det anbefales, at anvende Cosborg PigmentCare som første creme og efterfølgende kan påføres f.eks. dagcreme eller solbeskyttelse.

COSBORG er dansk ejet af Inge og Ole Borgstrøm – og blev stiftet i 2003. De har mange års erfaring indenfor naturlige lægemidler og dokumenteret hudpleje. De har fokus på udvikling og produktion af kosmetiske produkter med dokumenteret virkning og fremstiller produkter uden parfume, farvestoffer og paraber.

Jeg elsker det underspillet look på deres produkter. Det er tydeligt at se at dette firma har ikke tænkt sig at vinde på en emballage der lover alt muligt og så når det kommer til stykket, ikke lever op til hvad produktet burde kunne – Men vil derimod anerkendes for dens fantastiske virkning. Her er der ikke snak om falsk emballage og produkter der ikke lever op til hvad de lover. Her får du kvalitet med kvalitet på!

gaet en plet1 jpg.ashx

Billedet er af Caroline Fleming, efter at hun har ventet sin søn. Hun har faktisk været plaget af pigmentforandringer ved alle sine graviditeter. For nogen kan det godt ligge så dybt, at det tager flere behandlinger og tålmodighed med produkterne, før det virker. Det er vigtigt at man husker at sådan nogle ting kommer jo ikke over natten – så det tager heller ikke en nat at fjerne det. Det er en lang process, men det kan lade sig gøre at mindske det.

HUSK hvis du døjer med pigment pletter – så skal du bruge solbeskyttelse hver dag. Faktor 50 helst. Du kan få nogle produkter som ikke fedter i ansigtet og ikke ødelægger ens makeup. Det vil jeg vise på bloggen en af dagene og komme med mine anbefalinger.

PAS PÅ DIN HUD – du skal leve med den resten af livet.

COSBORG

 

2 kommentarer

  • L.E.

    Et meget relevant emne for rigtig mange kvinder – inklusive mig, der har fået mine første tegn på pigmentfejl. Er spændt på at høre mere – også om virkningen af cremen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja alderen begynder sgu at sætte sine spor. Jeg lover jeg vender tilbage asap at jeg ved noget ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE TRICK // VACATION..