BITTER FISSEN // OG KOLD ROSÈ..

NÅR FOLK KLAPPER – SKAL MAN NEJE..

Jeg har aldrig fået lavet et outfit indlæg ud af de her billeder – så tænkte at det ville være perfekt i det jeg alligevel var her i varmen. Jeg husker tydeligt denne dag. Som sagt var det min fødselsdag – det var 30 grader og jeg havde været dum nok til at tage en kjole på, med dobbelt lag og strømpebukser. For lige at toppe den med varme støvler. Men man må jo lide for skønheden, er det ikke det de kloge siger?
Jeg har faktisk lige solgt støvlerne. Kan ikke finde ud af om jeg har fortrudt. Men jeg brugte dem ikke. Og om kort tid – så tror jeg ikke jeg kan sælge dem. Så ud med dem. Hulk.

Den her jakke fra DOMA er stadigvæk en af mine favoritter. Jakken er fra før jeg fik Bella (mener jeg) – Man kan lyne hætten af, så den bare er en almindelig læderjakke. Men jeg kan faktisk godt lide effekten, når den har hætten på. Den er lidt hipster agtigt (så føler jeg mig ung) – med de unge. ; ) Mærket er begyndt og komme frem mere i DK. Jeg har købt min i Berg på Østerbro. Mener prisen dengang var 3000 kr. Men den har været alle pengene værd.

CAPPING2

MOI5

THEDRESS3

THEJACKET 1

HAHA4

NEJE5
Jakke DOMA // Kjole SHOPBOP.COM // Sneaks ISABEL MARANT BAZIL // Taske SAINT LAURENT // Cap NY Købt på Ebay //Briller WAYFARER FOLDING..

3 kommentarer

  • Guld.log

    Jeg kan – undskyld – næsten ikke koncentrere mig om outfittet eller jakken eller noget som helst andet end den der taske skønhed, der henslængt ligger hen af jorden!!! GIIIIsp! I need that!!!! Hvorfor har jeg aldrig set den før?? Halloo?? Den er jo hjernedødt pæn! Gisp. Igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er simpelthen så skønt et outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loulou

    Vildt fedt outfit! Hot fødselar – på flere måder, tøhø! Tak for at du fandt dét billede frem af gemmerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BITTER FISSEN // OG KOLD ROSÈ..