HALLOOOOO ER DER NOGEN DER UDE? ; )

FORVENTNINGS AFSTEMME // MAN LÆRER NOGET NYT HVER DAG..

I GET IT
Tak for alle jer der deltog i debatten omkring “modeugen stinker”? Holdkæft hvor jeg er enig med jer. Jeg er også mæt. både mentalt og af stuck up´ness. Det er jo slet ikke noget for sådan en krammende Fynbo som mig. Det er min sådan første rigtige modeuge, hvor man ikke har følt sig helt som en looser. Der er blevet sendt invitationer til det ene og det andet, show og fester. Man vil jo så gerne være en del af det hele – man vil også gerne dække det for jer der læser med. For troede faktisk naivt at det var noget i gerne ville følge med i. Så meget synes jeg heller ikke jeg har skrevet. Men Nuvel. Det sker ikke igen. Promise.

Men midt i alt kaos og snot, fik jeg bare nok. Jeg havde det som om jeg skulle kaste op og ikke kunne trække vejret på samme tid. Det blev bare for meget. For let´s face it. Fashion er ikke kuren mod en dødelig sygdom. Det er bare bomuld eller en anden textil der er spunnet sammen til et stykke tøj. That´s it.!
Jeg huskede hvorfor jeg havde trukket mig tilbage fra salgsbranchen en tid – og hvor meget jeg egentlig havde nydt det. Kan man det? Kan man både elske og hade mode på samme tid. Det er nok 10 år i branchen der har gjort mig mæt.  Grænsen var nået. Jeg havde set nok piger med 3/4 lange bukser, bare fødder og stilletter. Jeg gad ikke mere. Shows, fester og vilde events blev slettet fra mit så pakkede skema. Shows som mine veninder ville dø for at komme til, aflyste jeg. Midt på Kongens Nytorv – iført den smukkeste Cacharel kjole valgte jeg at gå mod strømmen. Jeg valgte at bruge aftenen med en flok smukke mænd i deres stilede suits. Langt fra modebranchen og ind i business og finance verdenen var jeg trådt ind, som en prinsesse i tylskirt. De ville MIG. De var glade for JEG kom. Jeg var ønsket og jeg var værdsat. Jeg var sammen med min Mr. M og hans ansatte. Midt i SJUS Bar, sad jeg sammen med folk der gjorde mig glade og folk jeg kunne være mig selv, sammen med. Det er lykken.

Jeg har ikke skrevet om det her på bloggen – for jeg skulle lige finde mig selv i det hele, og er det egentligt tilladt og give modeugen den største FUCK YOU finger? Anynoodle. Det gjorde jeg og det gør jeg.

Jeg havde mødtes med Mie fra WEWONDER – og hun sagde noget ganske klogt, som faktisk blev en kæmpe øjenåbner. “Man skal bruge tiden på de folk, der reelt vil have at man er der” BOOOOM (!) Der lærte Riksen på 31 somre noget nyt.  Hvorfor stresse, når folk er pisse ligeglad med om du er der?

Leasson learned

Dejlig Søndag
Xx
R

8 kommentarer

  • Det var sgu klogt sagt af Mie! jeg fik ikke lige skrevet min holdning til modeugen til dit indlæg i går, men jeg kan se at flere skrev hvad jeg også tænkte. Jeg har meget svært ved at forholde mig til noget tøj, der først kommer i butikken om et halvt år. Til gengæld synes jeg det kunne være hyggeligt med et indlæg om din modeuge – altså en dag ad gangen. Måske noget “Følg Rikke i modeugen”, hvor der er mere fokus på dig og knap så meget på alle tendenserne og al moden 🙂 Giver det mening?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    RESPEKT 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Godt sagt!
    Jeg er en af dem, der dagligt og med stor glæde læser din blog, men stort set aldrig kommenterer. Men jeg vil sige, at jeg elsker at følge dig, Rikke, og din hverdag. Du fremstiller ikke tingene som værende udelukkende rosenrøde. Vi, som læsere, får også den anden side af livet, hvilket er virkeligheden, men en virkelighed, som mange andre bloggere glemmer at beskrive. Tusind tak, RIkke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Og det er da bare så rigtigt… du skal gå til de ting i Modeugen DU har lyst til – for DIN skyld.. hvis du er så heldig at få invitationer – så er det jo et luksusproblem at vælge et par stykker – for hyggens skyld! 🙂 Ikke stresse- ikke gå i trekvartbukser og stiletter i frostgrader 🙂 Bruge tiden på dem der gør dig glad – som der også skrives af nogen af de andre, klikker jeg ind for at se dig 🙂 Se hvad du har på – hvordan du har det i dag – høre om op – såvel som nedture – for det er du super go’ til. Ikke at male en lyserød verden med pænt tøj og evig-artige børn og lykke og idyl hver dag … det bliver man sgu også så deprimeret af at læse om – for man føler sig jo som en fiasko hver gang man så selv falder igennem 🙂
    Så ligesom mange af de andre, elsker jeg din blog fordi den afspejler dig – en smuk kvinde – med en misundelsesværdig garderobe og lækker stil – og ting at reflektere over i livet, ligesom alle vi andre også har, og mod til at dele!
    Kh Tina 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    <3 <3 <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fornuftigt! Brug tiden på det og dem der gør DIG glad – så bliver man i sidste ende glad og tilfreds 🙂
    Det er sgu lidt pres at høre om modeugen fra alle ender og kanter og en masse “se mig og hør hvad jeg har fået af dit og dat” (FYI absolut ikke møntet på din blog :)) blot skønt at nogen vælger at trodse det lidt 🙂 *high five*

    God søndag !!

    -Mille

    whoslovinyoulove.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie er en ganske klog kvinde, hende kan du roligt lytte til. 😉

    Og hold kæft hvor er det fedt at du tør fortælle det herinde, og faktisk gå imod strømmen. Den sidste uge har jeg godt nok følt mig lidt palle-alene, fordi ALLE bare har været oppe at køre over den skide modeuge, og jeg har det netop sådan at “Hold nu op, det er bomuld og silke”-agtigt. :S

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

    Skønt indlæg Rikke.

    Meeeeen skylder du os ikke et indlæg om den lækre røde sag af en taske du har på på det billede?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOOOOO ER DER NOGEN DER UDE? ; )