OUTFIT // DOMINATING RED..

CHANELLO SNEAKS..

CHANEL SHOES

CHANELLO SNEAKS
Jeg har slet ikke fået vist jer mine sneaks rigtigt. Mange havde jo en holdning til hvad de synes om dem og jeg var heller ikke helt selv overbevist. Jeg havde bestilt dem i sorte og de kom i den her farve. Men jeg er faktisk blevet rigtig glad for dem. Som i rigtig glad. Jeg er jo ikke hæl typen, så det er svært for mig at føle mig sådan lidt sko smart. Det gør de her for mig ; )

Hvis man gerne vil købe dem, så skal man gå efter sin egen str. Jeg plejer at gå 1/2 str op når jeg køber sneakers. Det gjorde jeg også her, men det havde jeg faktisk ikke behøvede. For de ville have passet mig perfekt i str. 40.

Mine er købt hjem til Hamborg butikken, da jeg kender en der arbejder for Chanel. Men hun har fået dem fra en butik et sted ude i verden. De er desværre ret meget udsolgt og det bliver de hurtigt, hver gang at de laver en ny kollektion.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // DOMINATING RED..