CHANELLO SNEAKS..

BITTER FISSEN // OG KOLD ROSÈ..

SUNNY BEAU MARCHE

SUNNY LIFE

SUNNY1

SUNNY SIDE OF LIFE

Man bliver altså hurtigt forvent. når solen sinner. Uhhmm. Jeg lader mine batterier op, her i Egypten. Det er så fantastisk. Jeg drømmer om når solen skinner på lille Danmark. Så er den altså smukkest.
Kold Rosé hos Beau Marche – en chevre salat i solens strålen – mens at bilerne suser forbi og man føler sig levende. Ved ikke om jeg er den enste? Men jeg går altid i hi når det bliver koldt. Jeg bliver sådan en lille bitter kvinde, der brokker sig over alt og alle bare for at holde fluerne væk fra munden – og fordi jeg kan ; ) Frygteligt. Så når sommeren kommer, så blomstre jeg som om at jeg havde fået gødning og penge for det.
Jeg begynder at klippe målebånd, til at solen vil berige vores hverdag med lidt varme, igen.
Billederne er taget sidste sommer. Præcis den 11 Juli, på min fødselsdag sidste år. Det var en god dag, af flere grunde. Godt at have dejlige minder, når man ser på sine billeder. ; )

???

2 kommentarer

  • Åh jeg savner også sommer og er glad for at jeg ligesom kan tyvstarte på den her i Spanien. Vi er jo godt nok beriget med en hel del sol, men temperaturerne skal lige følge ordentligt med og den der rigtige sommerstemning dukker ikke lige op i februar 😉

    Dejlige billeder i øvrigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan virkelig godt li’ det her outfit, Rikke! Maxinederdel klæder dig! Hvor er t-shirten egentlig fra? Den ser ret perfekt ud 🙂 Og så nyd da lige for pokker Egypten for os allesammen! Selvom solen skinner i CPH i dag, så er det altså bare ikke det samme som Egypten 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANELLO SNEAKS..