VOKSEN SPARKEDRAGT OG BLØDKOGTE ÆG..

REALITY BITES..

REALITY BITES

HOLA,

Ved det er politisk forkert at sige af et trafikoffer. Men jeg føler seriøst at jeg er blevet kørt over. Jeg er helt brændt. Vi havde jo også været oppe siden kl 5 – og jeg var først faldet i søvn kl 00.30 så det var kun blevet til 4.5 times skønhedssøvn. Men man burde være udhvilet efter en ferie. Burde man så ikke skamme sig?
Men jeg var bare helt udkørt igår.  Tror jeg faldt omkuld i fleecedragt og det hele foran flimmeren kl 21.00?.Zzzzzzz!! Det er sjældent at det sker. Det plejer at være Mr. M der ligger og snorker, men igår der var det altså mig.  Jeg plejer at rode rundt til en 00.00 –  01.00 stykker. Thank God for TLC og da der var Sex and the city kavalkade. Jeg tror simpelthen det er fordi jeg overskrider mit “søvn vindue” og så er chancen passeret. Det hjælper ikke og tælle får eller sige til mig selv “ej, hvor er det bare skønt at jeg kan ligge her og bare ligge” Rend mig i røven. Jeg vil bare gerne SOVE.. (TAK!)

Så mindre natteroderi, flere kram, træne mere, bedre kost, kysse mere, hjælpe andre og mindre computer og telefon. DAMN 2014 du bliver hård ; )

Håber i er mere friske end jeg er.
Dejlig dag, vi ses måske senere.

XX
R

1 kommentar

  • Haha, jeg kender det virkelig alt for godt. Er faldet lidt af på min nattesøvn og begyndt at gå i seng tidligst kl. 00.00. Så hårdt at vende tilbage til hverdagen! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VOKSEN SPARKEDRAGT OG BLØDKOGTE ÆG..