BITTERFISSEN DET ER MIG // GO´DAW..

NAMNAM BARSTOL // BOSHOP..

 

LOVE

PRIKKER

NEW IN

Mr M og jeg skal have ny sofa, jeg har været på jagt efter en i lang tid – men hold op jeg synes det er svært. Jeg ved at jeg ikke vil have en i læder. Så valget står mellem uld eller stof. Det skal være en hvor der er mulighed for at flyde, da vi som regel sidder alle 3 sammen i sofaen og hygger – så det skal der være plads til.
Jeg har forelsket mig lidt i en fra Boshop – den hedder Molito og er en rigtig dase sofa. ; ) Men jeg blev desværre distraheret da jeg surfede rundt på deres hjemmeside, da jeg faldt over denne Namnam bar stol – med turkis “knapper” – jeg er inde i en meget turkis fase lige nu og kan ikke stå for ting der har turkis.. Den passer perfekt ind i vores hvide køkken og bringer noget liv til rummet. Man kan skifte dutterne ud til andre farver, alt efter hvad der passer ind.
Det er ikke så godt når man er på jagt efter en ting – for lige pludselig fik jeg også lyst til at købe ny seng da jeg så deres udsalg. Men Mr. M har sagt NEJ. Så lige nu må jeg nøjes med synet af denne skønne stol. ; )

Grunden til at jeg egentlig valgte Namnam stolen var fordi jeg faldt for det at man selv kunne designe den efter eget behov og den søde historie der følger med den. Stolen er oprindeligt designet til restauranten Namnam, som Claus Meyer åbnede sidste år med ægteparret Michael og Tin Pang. Jeg er en sucker for historie og jeg er en sucker for Claus Meyer. Alt hvad han rør ved bliver til guld. Så var derfor slet ikke i tvivl om at denne stol kun kunne være et hit. ; )

Find Namnam her hos Boshop.dk

2 kommentarer

  • Fed barstol! Jeg har også fået et “crush” på turkis og er kommet til at købe lidt forskelligt for nylig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanski

    Bare et lille sofaråd. Jeg havde en sofa i uld – den var rigtig pæn og holdt faconen godt. Men hold da op hvor den også var en støv og skidt magnet. F.eks. sand og andre dejlige sager som sidder fast i børnenes tøj, det var svært at få støvsuget ud af hynderne. Den falmede i øvrigt også let i solen. Der er selvfølgelig forskel fra uld til uld, men jeg synes min nuværende sofa i steelcut stof er mere praktisk.

    Tut tut

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BITTERFISSEN DET ER MIG // GO´DAW..