DATE NIGHT.. ELLER DAY..

KARMAMEJU FLEECE PANTSUIT..

loungewear-cotopaxi-pantsuit-karmameju_2
Har jo vist den her et par gange. Men seriøst. Det er mit BEDSTE køb. Der er flere der har spurgt på str etc. Så tænkte at jeg lige engang for alle ville skrive om ; ) Mr. M tror jeg er pænt træt af den, da jeg har den på hele tiden. Men man kan jo ikke være fashion hele tiden.

Jeg er 175 cm høj – 56 kg tung. Jeg bruger en str. small i tøj. Men jeg har valgt at tage den i en str. medium da ellers ville den blive for stumpet i benene – og der er ikke noget jeg hader mere end hvis tøj stumper. Den passer perfekt i armene og længden er klart den rigtige.

Den er i fleece kvali´varer (100 % polyester) – hvilket navnet så smukt afslører. Den kan vasket på 30 grader og hvis den er statisk så bør den vaskes med skyllemiddel.
Den fåes også til børn. Så hyggeligt. Har købt kåben til Bella. Men hun nægter at have den på. Fortryder så meget jeg ikke har købt dragten i stedet til hende. Tror hun ville have haft mere glæde af den.

Du kan købe den her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT.. ELLER DAY..