BLACK.BLACK.BLACK AND SOME MORE..

IM ON THE COVER..

MY NEW COVER

Tjek lige det her cover til min mobil at jeg har fået af en gammel kollega. Hun har lavet en side hvor du kan gå ind og designe dit eget cover til mobilen, Ipad, computer etc.
Det er mit yndlings billede. Fra da jeg skød Hoss Intropia kampagnen. Fave. Hun sagde godt nok til mig at jeg skulle sende hende et billede som betød meget for mig.. Mange ville nok have sendt et billede af Bella eller Mr. M? Helt narcissistisk, valgte jeg et af mig selv. Det er mit eget hemmelige sejers billede. En sejer over livet og at jeg nåede fra en ende af livet og til det her? Det må man godt fejre. I stor stil  ; )

 Men jeg synes virkelig at hun har ramt plet. Man kan ikke bestille endnu. Men siden skulle være oppe inden for et par uger. Så endelig hvis i mangler en gave til en ven, veninde eller morfar – så ville det her da være den ultimative ide. ; )

Exclusivecovers.dk

5 kommentarer

 • Sara

  Hvor er det bare fint! Sådan et må jeg have mig når siden er klar. Gad vide om de fås med sort kant, så de passer bedre til en sort iPhone? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det lækkert Rikke!
  Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Yaeeeerrrr Riksen. Du er så sej, fuck janteloven, og vær stolt af dig selv. Du er uendelig smuk på det foto.
  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Høeg

  Vildt fedt cover! Super billede altså. Jeg ville have det der cover på min telefon!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK.BLACK.BLACK AND SOME MORE..