UGG // MR. M..

GAMLE MINDER..

the-insider-rikke-682x10241

Faldt lige over dette billede at ACIE tog af mig for 15 måneder siden. Bliver helt nostalgisk. Det var det første prof billede vi tog og det var det der i sin tid var min header. Overvejer at skifte tilbage til den gamle. Det er jo vinter og koldt udenfor – så måske den skal være lidt mere snow agtig..? Hvad synes i?

Der er mange af jer der skriver til mig hvorfor ACIE ikke er i LOOKLAB bloggere barren mere. Kort fortalt. Nogle gange har man bare brug for at prøve nye græsgange og teste nye ting af. Ligesom i et parforhold eller i et job. Så derfor har ACIE valgt at være på www.acie.dk nu. Så husk at besøg hende, hun er stadig lige sjov (eller skør) ; )

3 kommentarer

 • Mette Glerup

  Jaa, var vild med den gamle header !! <3

  Men måske du skal gå for en ny, men vinter-ish header..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jakke! For filan hvor er den lækker (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tilbage med den gamle header.. Den passer bedre til årstiden, og du ser fabelagtig chic ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGG // MR. M..