DAGENS SPØRGSMÅL..

DAGENS SPØRGSMÅL // RIKKE´S TAKE ON THE WORLD..

DECADENT

Sidder her og tænker? Den er godt nok svær. Jeg har tænkt og tænkt hele dagen. (bare rolig. Det er et gammelt billede – har ikke stadig julepynt.. siden i lørdags..host..Men mine fine Decadent støvler er her endnu ; )

Min holdning til emnet?Bum Bum.. Juridisk abort. Der er virkelige mange forskellige vinkler på det emne.

EKS 1:Jeg kan godt forstå hvis en ung mand, lad os sige min lillebror på 25år.. og det her er kun et eks. (bare rolig Rasmus, der er ikke noget du ikke ved?smil..) dyrker hvad han tror sikker sex med en pige – og hun siger at hun beskytter sig selv. Så er vi jo fra naturens side af, så godtroende. Vi tror på det. Hvis det så viser sig at det gjorde hun ikke, men hun gjorde det bevidst, fordi hun gerne ville være gravid. Bum. Så sidder han i saksen og hans unge live, ville kunne forandre sig fra den dag af. Planer om uddannelse, job mæssige rejser etc. OVER.
Er det så okay, at den fiktive pige at min lillebror har været sammen med, tvinger ned over hovedet på ham at han skal være far i en alder af 25, hvor han ingen gang kan forsørge sig selv eller et barn. Bare fordi at hun mener eller tror at hun er klar til at få børn??

EKS 2:
En mand dyrker sex med alt hvad der kan kravle og gå – tænker ikke på at beskytte sig selv. Spørger heller ej, pigen om hun anvender nogen form for prævention. Han drives kun af sine lyster – ikke af ansvar. Er det så okay at han skal kunne anvende juridisk abort?

EKS 3:
En mand dyrker sex med en pige. Han beskytter sig ikke. Han spørger hende. Hun bruger heller ikke noget. De dyrker sex – hun bliver gravid. Han vælger ikke og vil have noget med barnet at gøre. Er han mere berretiget at bruge Juridisk abort?

Hvordan kan man nogensinde bedømme sådan en situation.? Jeg er forvirret. Det er et valg. Men til det ene ville jeg sige JA og til det andet vil jeg klart sige NEJ. Er det muligt.?
Løgne kan i nogle situationer få en i fængsel. Skal en så have lov til at lyve – men det er den anden der må tage “straffen”?

Når der kan være så mange vinkler på en sag, så tror jeg virkelig at det vil blive svært at kunne komme med en dom.
Det er jo ikke et spørgsmål om tyveri – eller menneskesmugling. Der er ingen håndbog over tidligere sager, at man kan slå op i. Det drejer sig om følelser og et andet liv. Så i bund og grund så drejer det sig jo om penge. Børnebidrag. Som når man er far og ikke lever med moren, så skal han betale et beløb som er udregnet ud fra ens indkomst. Det er vel mere det at manden ikke vil hæfte for? For hvem kan ikke elske et lille væsen at man selv har været med til at lave?

Sex er jo ens, ligegyldig hvilken “stilling” at man bruger.. SEX = Børn. Det er sådan at vi alle bliver til. Storken er forlængst fløjet og vi er nu klar over at det er bien og blomsten der spiller ind. Ingen anden funktion.

Måske er problemet egentlig at vi er for frie i vores holdning til prævention? Hvor mange bruger beskyttelse når de dyrker uforpligtende sex, med en der ikke er deres partner. Det er jo et interessant spørgsmål. Er sex blevet ligesom holdningen til toiletpapir. Skide ligegyldig. Det er noget at vi “skal” bruge – men mærket er ikke så vigtigt..?

Måske skulle det gribes an på en anden måde?. Ex. Hvis man er over 12 uger gravid – så skal du have tilladelse til at fjerne barnet. Måske at sagen skulle bygges op sådan. Hvis der er nogen der skal kan tage stilling til og bestemme om det er berettiget eller ikke berettiget at frasige sig lysten til at være mor. Så burde det samme vel gælde emnet om man har lyst til at være juridisk far.  Så slår man ikke alle over en kam – eller kaster valget i hænderne på mændene. Men så skulle udvalget bestå af ligeså mange kvinder som mænd – så kvinderne ikke tog magten i den enkelte sag. Kunne lige se mændene blive stegt på et stort moralsk bål ; )

Jeg har svært ved at se det reelt blive besluttet – men man ser jo fra tid til anden at regler bliver ændret eller vedtaget. Tiden må vise hvad der kommer ud af det.

Fedt at i gad og deltage i debatten : )

XX
R

 

3 kommentarer

 • Nanna

  Interessant emne du tager op. Har selv læst om det de seneste par dage – synes faktisk at dit forslag er rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mega interessant emne.. Men et lille sidespring, hold nu fest hvor er det da en fantastisk stemning på det billede med jeres pejs.. DRØM!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Smil.
   Tusinde tak 🙂 hvor er du sød. Vi er også meget glade for vores pejs 🙂

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS SPØRGSMÅL..