NEW IN // LE MANANGER..

BITTERFISSEN DET ER MIG // GO´DAW..

RIGTIG SUR

Uhhh. Jeg er så indebrændt i dag. Rasende og slet ikke sjov at være sammen med. Kender i ikke den følelse hvor det bare ulmer i hele kroppen og man bare venter på at der er en der råber af en i trafikken eller i køen i Netto – så man kan få tilløb for alt sin vrede. Valgte dog for min egen sikkerhed og bestemt mest for andres at blive herhjemme og sidde i min jordhule og skumle.
Har lyst til at slå på noget og skrige højt. Det er ingen gang den tid på måneden – så det kan jeg ikke skylde mit temperament på. ; )   Må heller til at finde mit gode sind frem, for Bella har lige sagt til mig “æhhh altså mor, du er bare så sur idag”? Det er som om at det er bukket i neon hen over hovedet på en. Har prøvet at lappe det sure sind med at bestikke hende med pandekager. Tror det har hjulpet lidt.
Gad vide om Mr. M mon tør at komme hjem.? Han har også fået en ordentlig overhaling af den anden verden. Men så har han jo bare fået en skideballe på forhånd, til næste gang at han laver noget lort. ; )
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 trækker vejret og hopper i overtøjet. Skal om lidt hen på Bella´s kommende skole og blive vist rundt. Både glæder mig, men er også sådan lidt.. wooow. hvor blev tiden af.?

Send god karma. Jeg har brug for det. ; )

XX
Bitterfissen

2 kommentarer

  • Lyder som ret klassisk sukkerdetox-udbrud.
    Når jeg er “på afvænning” og når hen omkring dag 5…… Watch the fuck out. Jeg leder ligefrem efter et slagsmål. Men det bliver altså bedre (Kan du sige til Mr. M 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe skønt at se, at jeg ikke er den eneste der er pisse sur idag. Lad os håbe, at dagen bliver bedre for os begge i morgen
    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // LE MANANGER..