NIKE ID // FINALLY HERE..

TILLYKKE TIL MIG // THE INSIDER 1 ÅR..

THE INSIDER FYLDER 1 ÅR IDAG.. HURRA HURRA HURRA…

Idag for præcis 1 år siden der havde min veninde ACIE dette indlæg på hendes blog – jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af og hvor meget der derimod også er sket. Hvis det ikke havde været for hende, så tror jeg ikke jeg var hvor jeg er idag. Og anerkendelse skal dertil. Så mange tak AC, du har fået mig videre fra min ulykke og fra mit liv ændrede sig totalt. Uden din hjælp med bloggen, så ved jeg ærligt ikke hvor jeg var idag. ; )

Du er min redning ???

ACIE: For et par måneder siden lykkedes det mig at overbevise min veninde Rikke om at hun burde have en blog ? og nu er hun endelig i luften! Hun har verdens lækreste garderobe, mega god stil, et kæmpe hjerte, et sejt job i modebranchen og så er hun nogens mor? Total superwoman ? check hendes blog HER. Jeg er sikker på, at I vil synes hun er ligeså fin som jeg gør <3

Ja hvis det ikke var fordi man var træt af og holde fødselsdag, så kunne man da godt lige have klemt en lille RAW Cake ned med et lille flag. Men jeg er så fyldt op af flag og hvad der dertil hører. Plus jeg ligger der hjemme med Influenza og ingen stemme. SOM I INGEN. Sikkert til Mr. M store glæde. Tænk og bare kunne trykke mute på sin kæreste, det må da være totalt optur. ; )

Men Happy Birthday 2 ME ? Yaaaay?!

Dejlig dag.

XX
R

28 kommentarer

 • Pernille

  Tillykke Rikke 🙂

  Jeg synes du er mega sej, og jeg elsker at læse med her ved dig!

  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Pernille.

   Det gør mig meget meget glad. ; ) Dejlig du læser med, uden læsere som dig havde jeg ingen og skrive til.
   Så tak for samarbejdet.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Dejligt du læser med Pernille.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Stort tilykke med dagen. Jeg læser med stort set dagligt – og det er altid en fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, er det kun et år siden?! Jeg synes du har været her i meget længere tid 😀 Tillykke i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Tillykke, tillykke og hip hurra!

  Tænk engang, jeg tror faktisk jeg har læst med fra starten, for jeg kan huske Acies indlæg, men tror måske der gik et par måneder, før jeg for alvor blev bidt af din blog 😉 Det føles altså, som om du har været i Blogland i meget længere tid, med alt det du allerede har opnået via bloggen – og det er jo et tegn på, at det er interessant at følge, uden det føles ensporet.

  Godt gået, god jul og godt nytår – jeg glæder mig til at følge endnu et år 🙂

  Kh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Fedt du har været med fra starten.. Yaaaay… ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte P

  Stort tillykke!
  Idet du nævner Acies indlæg, slår det mig, at jeg faktisk har fulgt med fra day one. Jeg kommenterer sjældent, men klikker troligt ind hver dag, da jeg virkelig føler mig inspireret – keep it going, Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Dejligt jeg kan inspirerer dig – så er min mission nået ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, det er så hyggeligt at følge med hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Øj et år,l vupti fløj tiden afsted. Jeg har jo stort set fulgt dig fra Acie lavede det indlæg, og elsker din blog, men det ved du :O) Stort tillykke med det første år, må mange flere følge, syntes du er et fantastisk menneske, og har en en fed humor og stil..

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er så dejligt at du følger med søde Heidi ; )
   Håber det går godt på det nye arbejde – du har ikke så meget tid til blogs nu, hva ; )

   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  == TILLYKKE ==

  Sejre skal man ikke tage fejl af, det er der man får al sin energi fra, så af hjertet tillykke <3

  == TILLYKKE ==

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hvor er du sød Mette. Bloggen har taget mig mange steder hen – på et tidspunkt i livet hvor jeg havde brug for det. Så den betyder rigtig meget for mig.. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! 🙂 Din blog er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke med fødselsdagen med din blog. Det har været en fornøjelse at følge med. Bliver sgu hængende så længe du orker at lad os følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke:-)
  Jeg glæder mig til at læse med i mange år frem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Så må vi håbe at jeg stadig er “sej” om mange år. Måske jeg blogger om slap blære og tilbud på gangstativer ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke Rikke! Jeg er imponeret over hvad du har nået og formået, og du fortjener alt det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Din blog er mit frikvarter, elsker den.
  Den er så forfriskende, hyggelig og inspirerende.
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt din blog allerede er et år gammel, hvor har du opnået meget med den på den relativt korte tid. Jeg tager hatten af for dig, din ærlighed og dit arbejde med bloggen 😀

  Tillykke!

  Kh Anna
  thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor er den sorte og hvide jakken fra billede 1 fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Den er fra ZARA .. Købt i frankrig i sommers ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt. Tænkte faktisk lige på det i går – at du da snart havde blogget et år. Husker også Acies indlæg, og regner da med at følge med lidt endnu (i hvert fald tl min lille dreng kommer tl verden… For så er der nok ikke megen tid!). Sejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE ID // FINALLY HERE..