SIDSTE CHANCE // HUAWEI ASCEND P6..

PINK BUBLEGUM, STRIK OG DYREPRINT..

Ja, jeg er virkelig ked af det. Jeg er utrolig pink lige for tiden. Men vi har altså ikke andet tøj på. Jeg er ikke typen der lige pakker en grøn velour kjole med bar ryg, fordi jeg skal på skiferie. Jeg har jogging tøj og skiundertøj med. Intet andet. Jeg har det tøj jeg rejser i og derefter er det kun et spørgsmål om at være tilpas. Og det er jeg i det her tøj. Jeg har det skide godt i det. Det er åndbart. tjek. Det er smart. Tjek og det er funktionelt. Tjek. Det er det eneste jeg skal bruge. ; )

Så jeg er ked af at måtte skuffe jer over at der ingen CHANEL clutch eller lille chic sort kjole er pakket ned. Jeg er som jeg er og det i ser, det er det i får. Dog har jeg altid sminke på. Det er ikke meget. Men jeg vil gerne se pæn ud. At man så ikke kan se at jeg har 3 dage fedtet garn og ingen bh på. Det er en anden sag.. Haha. Det er ligesom et MONET billede. Langt fra, ser det pænt ud. Tæt på. Noget værre rod. ; ) Men vi er sgu alle bare mennesker. Og ferie er ferie.

PEAK

THE VIEW

Dobbelt PEAK

STINNE GOREL

Jacket PEAK PERFORMANCE // Pants PEAK PERFORMANCE // Shirt PEAK PERFORMANCE // Scarf H&M // Knittede Snowball STINNE GORELL // Gloves MARKBERG // Bag EASTPAK // Boots CLARKS (FOOTWAY FEB 2013)..

1 kommentar

  • Sara

    Hvor er det dejligt at høre, at når du tager på skiferie så går du all in og lader det mindre praktiske tøj blive hjemme. Og anyhow, så synes jeg nu altså at du ser brandgodt ud – også selvom du har 3 dages fedtet hår og ingen bh på. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE CHANCE // HUAWEI ASCEND P6..