BUMBUM FØDSELSDAG..

OUTFIT // BIRTHDAY ON A RERUN..

Selected Femme

onthephone

GUCCI BAG

Ja, der bliver holdt nogle fødselsdage disse dage. Bella holdte i går for børnehaven – hendes kusine holdte igår aftes og nu er vi på vej til et fondue arrangement i Helsingør og imorgen tager vi så lige en fødselsdag for Bella igen for familien. GOSH.
Jeg er ærligt ved at være en lille smule træt. Har hele dagen været iført min KARMAMEJU fleece dragt og bare hygget rundt. Bella har fået hendes fætters gamle TV og DVD maskine, så vi har leget biograf på værelset. Hun forstod dog ikke helt hvorfor vi så ikke skulle have slik, når vi nu var i biografen?.!! True True. Men hvis det barn får mere sukker, så løber hun på væggene. ; )

Ja, lyset drillede helt vildt. Så min mor kunne ikke tage nogle gode billeder. Men jeg fik da i det mindste taget nogle. Begge dele jeg har på er nye. Strikken er fra Selected Femme  // Shorts GANNI // Støvler ZARA (fra sidste år) // Bag GUCCI Disco.

2 kommentarer

 • Sweateren klæder dig helt enormt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Har slet ikke fået sagt tillykke med Bella – kæmpe tillykke!
  5 år er jo en stor ting; er ret stor fam af fem-årige piger.
  Du ser jo for lex ud i det outfit der. Er vild med kombien af strik med bomber og prikkede florlette shorts.
  Hvordan er shorts’ne? Har luret en del på dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUMBUM FØDSELSDAG..