OPTURS SØNDAG..

NIKE ID // FINALLY HERE..

NIKE ID

NIKE ID3

NIKE ID 2

Jeg er jo bare en sneakers kinda girl.. you know it. Men jet har længe ledt efter nogle Nike Air Max – men jeg kunne ikke finde den korrekte farve combo. Så, så jeg min genbo – hun havde selv designet sine på nettet og havde fået dem efter 3 uger. Så tænkte jeg, det er sgu da bare det jeg gør. Vupti efter 30 min så havde jeg designet, bestilt, betalt og de blev endelig mine. Jeg bestilte dem i sidste mdr. og de kom for 5 dage siden. Så det tager ikke så lang tid. Mucho optur. Hvis du også gerne vil designe nogle sneaks selv så kan du gøre det på NIKE´s egen hjemmeside.

Nike ID

11 kommentarer

 • Mie

  De er for fede!!! 😀

  Hvornår bliver vinderen af Magasin konkurrencen offenliggjort? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Mie.

   Vinderene er fundet 😉 den blev offentlig gjort på Looklab’s page.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Anna

  hvad med told? 🙂
  og for fanden.. de er lækre! Jeg vil også designe dem selv.. man er vel kræsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ingen told. Yaaay. De går ind under EU siden. Totalt optur.

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uiiii de er da mega fede, kunne være man skulle titte derind…I januar, der er også bund i min pung desværre :O( Du kan bare bære at have feminint tøj på, med sneakers og stadig se stanglækker ud..How to do it??

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er FEDE!! Misundelse herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er de bare fine! Elsker leo-printet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare mega fede! Og du styler dem som altid super lækkert 😀

  Nu vil jeg også ha nogle nye Nike.. det er jo farligt at besøge din blog så tæt på jul! 😉

  Kh Anna
  thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  jeg designede mine egne sko men da jeg skulle bestille dem, kunne de kun sendes til folk der bor i US ? , hvilken hjemmeside brugte du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg har bestilt dem på EU siden ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Signe-
   Jeg brugte EU siden. Hmmm. Jeg havde måske også problemer første gang- Du skal indstille din konto til DK. Måske lav en konto, inden du designer?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPTURS SØNDAG..