HVAD ER DET? ALLE SPØRG INGEN VED DET..

NÅR REALITETEN MELDER SIG..

STAY

ISLANDS BRYGGE

BRYGGEN

Okay.. om 2 dage der har jeg seriøst en datter der fylder 5 år. Hvad sker der lige for det? Hun skal i skole til sommer og jeg kan slet ikke følge med. Det er som om tiden bare er fløjet afsted uden jeg har lagt mærke til det. Jeg ved jo godt at det ikke var igår at jeg fødte hende. Men stadig. 5 år. Det er jo crazy.

Det er nok også bare fordi jeg føler mig så ung. Jeg kan godt se på min røøøviii at den ikke sidder samme sted som den gjorde for 10 år siden – meeeeen.. synes sgu da selv jeg er pænt ung og spændstig. Det blev vi dog pænt oplyst om mine veninder og jeg da vi var på SUNDAY for en måned siden at DET var vi IKKE.. Vi endte med at sidde ved siden af en pige på 21 år.. og INTET ondt i den alder – (jeg er bare misundelig) Men hun spurgte min veninde Nanna T om hvor gamle at vi var. Hun svarede jo ærligt at vi var start 30 (31) ? Hvor derefter hun svarede?.. “Eiiiiiiih, OKAY… WHAT WHAAAAAT? Seriøst. 31? Craaaazy..Vildt, i går jo klædt helt vildt ungt OG SÅDAN NOGET DER!” 
OG SÅDAN NOGET DET? Hvad fanden skal det betyde. Skulle vi have et gangstativ og et gebis etui med eller hvad? Havde bare lyst til at tage hendes fjæs og smadre ned i glasbordet? Forestillede mig det flere gange inde i hovedet.. Det kom sådan i sloooooooowmotion?. BANG!! Hvor dum kan man være altså. Det var som om hele aftenen lige gav en stor fed F.U.C.K finger lige i fjæset på os. Heldigvis havde jeg fået nogle  gratis drinks jetoner – så Nansen og jeg gik i baren og drak depressionen væk. Den forsvandt – blev dog erstattet med Mr. Tømmermænd. Ikke et fedt bytte.

HVORFOR MON AT MAN NÅR ET PUNKT I LIVET HVOR ALDER BARE STINKER?

19 kommentarer

 • Stine

  Jeg var flad af grin, da jeg læste dette indlæg 🙂 Hvor er det godt skrevet!
  P.S. Du er smækker lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kommer til at lyde som en rigtig fedterøv, men helt ærligt, hvis jeg bare ser halvt så godt ud som du gør, når jeg selv har fået børn, så er jeg en lykkelig pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhhh. Hvor er du bare søøøød… Taaak Louise. ; )

   Du er sø´…

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg er pænt glad for at jeg ikke er 21 længere eller det som ligner.
  Og hendes kommentar er typisk for den aldersgruppe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Rolig nu!
  Man er ikke død, bare fordi man er over de 30 😉 Det vil jeg altså godt skrive under på. Jeg er tættere på 40 end 30 og helt ærligt…
  Jeg har altså ikke lyst til at genopleve den forvirrede 18-20 års alder :p
  Bare tænk på alt det, du ikke vidste som 21-årig 😉 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   I know. Det gør jeg også. Men jeg tænker også bare 5 % på den krop jeg havde.. Haha. I MISS IT. ; )

   Dejilg aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha elsker at du er så ærlig, det er dejligt befriende at høre at andre kan få lyst til at smadre nogens hoved ned i et bord 😀 Jeg er snart 29, og har fået den der: “du holder dig ret godt” af et par piger der er omkring de 20 mange gange. Haha holder mig godt? Fordi jeg ellers burde være rynket og gå med stok eller? Åhhh altså jeg tænker at de bare er unge og måske lidt tilbage for deres alder! Sådan noget sagde jeg sgu ikke da jeg var 20 😉
  P.s jeg synes du ser skide godt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde Ditte. Men ja hvad fuck sker der for folk der siger sådan noget. Det er det samme som at sige “guuud NEJ, du har da taget på??” Det siger man jo heller ik. Møgunge.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hahaha! Kan godt huske hvor gammel man synes folk i 30’erne var, da man selv var 21. Men stadig en provokerende kommentar! Jeg er selv startet på uni sent, hvor fedt tror du det var, at fylde 30 imens mange af mine studiekammerater knap var fyldt 20 🙁 i øvrigt, så er man sgu ikke gammel når man er 30+, bare mere erfaren! Personligt har jeg mere stil og ser bedre ud end da jeg var 21, så jeg er ikke specielt misundelig… Jo måske på spændstigheden… Så du er ikke den eneste der kæmper med en nedadgående numse.. 🙁 hilsen Janne der fylder 33 i foråret (gisp)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   haha. Alligevel glad for at jeg ikke er den eneste med hængenumse ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alder er noget pis, når det står på papiret. Men 30’erne er de nye 20’er, 40’erne de nye 30’erne. Det ved enhver, der er over 30.

  Jeg bliver 40 (!) i næste uge og jeg er hot. I know it. Det ved dem på 21 også.

  Det kræver dog hårdt arbejde, men det behøver vi ikke fortælle nogen. Og jeg har iø en datter på 10 (!).

  Så hvis man bare er halvt så hot som mig, som 20 årig, så er man godt på vej.

  Fortalte jeg, at man får mere selvtillid med årene? Det gør man.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det glæder jeg mig sgu til. Så kan man bare være Whaaaat Whaaat… – Hvad vil du.? Jeg er 31 og Faaaaab´; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Bare rolig; næste skridt på vejen er at du er skideligeglad med hvad en 21-årig tænker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hahahahaha. Jeg synes nu slet ikke du har behov for hverken gangstativ eller gebis – tværtimod, du er jo stadig en ung, spændstig og laber dame! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DET? ALLE SPØRG INGEN VED DET..