ER JEG DEN ENESTE DER DRØMMER…?

IDAG VILLE JEG GERNE

Idag ville jeg have elsket at have dette sæt på. Tilpas comfy og tilpas stylish. Jeg er helt tosset med strikken og den sammensætning af grov strik og “bomber kuglerne” der er påsat (ja, jeg ved ikke hvad man kalder dem ; )
Hvad sker der også lige for de der sneaks.. de er da for evil. Men igen de hedder jo også Rihanna – så det er ikke helt skævt. Ville elske at have dem – de passer til så meget. Syntes hele sættet er ret cool, både sat sammen og hver for sig.

villeelske

 SAKIRA LS WOOL KNIT // LEOPARD SWEATS // RIHANNA SNEAKS // CALLE HAT // SURI PONY CLUTCH..

5 kommentarer

 • julie

  Ja det havde jeg sgu også taget på i dag, hvis jeg havde det! 😉 Det hele er rimelig lækkert! På mit arbejde er jeg ved at lære en flok 10-årig piger at strikke, og det havde jo passet perfekt til vores strikkeklub…! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan laver du den collage Rikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Christel.

   Jeg bruger noget der hedder GIMP. Det er gratis. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes jeg har prøvet med det program, det fungerer ikke for mig.. Troede lige du havde fundet en helt vildt smart måde at downloade Polyvore-collager ned på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er heller ikke nemt. Trust me. Jeg har kæmpet en kamp med det. Men nu funger det.

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG DEN ENESTE DER DRØMMER…?