MODEBLOGPRISEN 2014 // VOTE FOR ME PLEASE ÅRETS LÆSERPRIS..

GLÆDELIG JUL TIL ALLE..

20131223-131805.jpg

Så blev det endelig Jul – og for at det ikke skal være løgn. Så fejre vi lige en fødselsdag mere. Bella´s Kusine Josephine fylder 10 år idag. Yaaay. Hurra. Jeg er bare glad for at det IKKE er mig der skal arrangerer den. Thank god. Men fejres skal hun.
Hvordan mon hun lige har det, hun skal dele sin fødselsdag med Julen. Det er sgu også tarveligt. Specielt hvis folk cutter i ens gave fordi man skal have gaver 2 gange på en dag. Det kommer dog ikke til at ske her. Her er så mange gaver at jeg aner ikke hvordan vi er kommet herhen med dem.
M´s forældre og bror er kommet i bil. Vi er de eneste der er fløjet herned. Vores gamle Golf kan ikke holde til en sådan køretur og jeg synes faktisk også at Bella er for lille til det. Hun skal lige have et par år mere på bagen. For orker ikke at skulle lytte til “HVORNÅR ER VI DER?” 10 tusinde gange. For jeg kender hende. Hendes koncentration er på samme str. som en guldfisk. Meget kortvarig . Så luksus menneskerne tager flyveren..

Jeg vil ikke holde jer – i skal jo gøre klar. Lave mad. Forme konfekt. Pakke de sidste gaver ind. Finde pænt tøj frem. etc.
Men i må alle have en rigtig dejlig Juleaften, med jeres familier.

Hilsner her fra Verbier (uden sne)
XX
R

6 kommentarer

 • Du har helt ret – konfekten venter, jeg har lige fundet det fine tøj frem og så skal de sidste gaver pakkes ind. Håber I får en dejlig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Håber du havde en dejlig aften Laura ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul smukke Rikke 🙂
  Men også et glædelig jul til din familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det lyder til I får en fantastisk dag/ aften med jule/fødselsdags hygge. Her mangler vi kun at dække bord, og i det fine tøj, så kan julen bare komme an 🙂
  Glædelig jul til dig og dine, sne eller ej.

  xx
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Håber i havde en rigtig dejlig aften søde Heidi ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEBLOGPRISEN 2014 // VOTE FOR ME PLEASE ÅRETS LÆSERPRIS..