VERDENS BEDSTE PAKKEPOST // SELECTED FEMME..

BUMBUM FØDSELSDAG..

GIFTS

gifts

Fødselsdags Pynt

Mumsi

BELLA? KAGE

CHOKO I MIN MAVSE

FLOWERS

pynt

Okay jeg indrømmer det. Jeg tømmer Netto hvergang at de har Løgismose produkter – jeg bliver sådan en af de der grådige damer, der skubber til alt og alle. (Ikke helt, men næsten) Førhen var det noget at jeg drømte om at købe, men jeg ikke havde penge i madpungen til. Ja, vi har sådan en? ellers shopper jeg for meget? pineligt.. Men Riksen lever for og spise – ikke spiser for at leve. Jeg eeeeelsker mad og specielt lækre produkter.

Bella elsker også deres pålægschokolade, hvis hun får lov til at få det på sit brød så hviiiiner hun. Jeg må også nok indrømme at det er luksus for mig at spise. Så skal der være fest så la´der vær fest.
Når Bumbum har fødselsdag, så får hun altså lov til at bestemme. Og heldigvis er vi helt enige. ; ) Og det var sådan her at vores morgenbord så ud forleden dag, da hun havde fødselsdag – og også da vi holdte det nede i børnehave igår. Der er bare ikke noget bedre end gode spiselige godter.

Når jeg er ude og rejse, så kan jeg jo bruge en hel dag i et supermarked – til min kærestes store forundring. Men det kan jeg og jeg kan købe alle mulige finurlige ting med hjem. Drys til cupcakes. Lækre olier, krydderier etc. Jeg har engang rejst hjem fra Barcelona med en lufttørret skinke. Ikke bare en pakke med 8 skiver. NEJ. En hel skinke. folk syntes jeg var mega sær. Men nogle shopper tøj – jeg shopper mad. (og lidt tøj også, men mest mad)

Så jeg vil gerne bruge lidt ekstra penge når det kommer til Løgismose og jeg elsker at man kan købe det i Netto. Jeg synes faktisk at de virkelig er begyndt at have guf på hylderne. Nu behøver man ikke og handle flere steder, de har alt hvad hjertet begær.
Jeg så på Netto´s hjemmeside at Anders Vald og Torben Bager, har lavet 10 små film med inspiration og gode tips & tricks til din bedste jul – jeg er jo sådan en tosse til julemad. Det er bare ikke mit køkken. Alt andet kan jeg lave men ikke det. Men de viser hvordan man kan lave:

Glögg ? med og uden sprut. Knasende god konfekt med chokolade trøffel og orange chokolade splitter. æbleskiver med marcipan, æbler og ristede mandler.  Der er også gode insider-tips til den perfekte juleand, så du undgår stress ? men får sprødt skind. Jeg brænder den altid på – så jeg skal lige se den video et par gange. Du kan se de andre video på Netto´s hjemmeside lige her.

nettoløgismoseLavet i samarbejde med Netto og Løgismose

1 kommentar

  • Hvor ser det bare hyggeligt ud, og jeg elsker de der papir pompoms, (eller hvad de nu end hedder)Stort tillykke med din guldklump
    ..og glædelig jul

    😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE PAKKEPOST // SELECTED FEMME..