TILLYKKE TIL MIG // THE INSIDER 1 ÅR..

THE BLUE SMURF..

H&M

BLUESMURF

OUTFIT BLUE

LOVING THIS SHIRT

Så er der ikke mange dage til Jul. Puha. Jeg har ingen gang købt mine gaver. Jo til Mr. M og Bumbum. Men ingen andre. NOT GOOD. Vi rejser den 22 så der skal alt ting være på plads og jeg er så blevet syg. Det går sgu godt. Tror simpelthen min krop har sagt fra nu. Der har været for mange arrangementer og jeg ved bare at der kommer kontant betaling i form af at min krop melder fra. Men gaverne skal jo købes. Jeg forventer ikke den helt store høst juleaften. Vi er jo i udlandet og vi har kun 2 tasker med til Verbier. (tak for det Mr. M) Der kommer nok til at hovedsageligt ligge pakker til Bella, hvis jeg gætter rigtigt. 😉
Nogle bud på små gaver til en pige på 5 år – som lige har holdt 3 fødselsdage og napper en mere den 22 Dec. Be my guest. For jeg er ærligt helt ide løs. Totalt.!

Er i nået langt med jeres juleshopping.? Jeg ville ønske at der var fragtfrit på alle websider – så havde jeg shoppet alle mine gaver der. Men det er der bare ikke. – så hvis man skal betale 60 kr pr. sted så ender det altså med at løbe op. Sjovt man ved hvert år at det er den 24 at det er Jul. Men jeg er altid håbløst bagud. Ha! Så jeg må have ekstra speed på idag. Shop Shop Shop.

Dejlig dag fra hende uden stemme? Grrrrrr

XX
R

11 kommentarer

 • Louise

  Ej, skal i holde jul i Verbier? Lucky you! Det er jo simpelthen så skønt der. Nyd det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  God shopping! Jeg var også bagud med gaver, men fik købt en masse på nettet i søndags… Så må jeg bare håbe, at de kommer til tiden med posten 🙂

  Hvor er din lækre på strik fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skønt med en julerejse. Vi har haft helt med opgavehæfter a la Max Og Bella. Noget hvor de kan sidde lidt stille. (YEP!). Alternativt har jeg hørt godt om plus plus-klodser (sådan nogle skumdutter ungerne selv kan samle).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er det en hermes birkin taske du har erhvervet dig? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Du kan skrive/lave et gavekort til hende, hvori du beskriver hvad I skal, evt. printe biller ud fra nettet. F.eks. en tur i tivoli, dyrehaven, find selv på …

  Jeg har alle gaver helt på plads. I år er min mand og jeg på lowbudget julegaver til hinanden, vi har andre praktiske ting vi sparrer sammen til og hvis jeg skal være ærlig så kan jeg godt gå død i hele forbruger ræset! Jeg har givet ham billetter til et stand-up show.
  Til vores familier har vi købt noget så lav praktisk som rigtig god vin og madvarer. Fødevarerne tager vi et billede af og pakker ind. Det har simpelthen været så nemt 🙂

  Hvis I ikke kan have alle jeres gaver med, så kan du tage et billede og pakke det fint ind. Det fylder ingenting i kufferten.

  Go jul til jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at give hende nogle oplevelser, nu hvor hun har fået så mange gaver? En tur i biografen, en tur i svømmehallen, en tur i Tivoli? Ej, jeg ved det ikke. Bare en ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad med spil – kalaha eller musefælde. Har lige kobt dem til min pige som lige er fyldt 6. Det er ikke glimmer og glamour, men for dælen – vi drukner i barbie og pony og what not. Uno er måske lige på kanten til at Bella kan det? Det er jo også sjovt.

  God jul og god tur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE TIL MIG // THE INSIDER 1 ÅR..