OUTFIT //LEATHER, BLUE AND SKIRT..

BEAUTY // DEPEND DIY REMOVAL..

IMG_9451

DEPEND har lavet 2 nye muligheder for removal af deres gellack. Mange har spurgt til hvordan de skulle få dem af og at de ikke synes at det var nemt at få dem af.
Jeg har prøvet Nr.2 – det er folie med påsat vat (kan laves selv) – kombineret med væsken der er i flaske 2. Man skal lade det sidde på i 15 min og derefter kan man skrabe det af med den lille træpind. Jeg må sige at det er nok den nemmeste måde at få dem af på.
Jeg har prøvet det gele de har haft lavet der bare hedder REMOVAL. Det funger – men det tager lidt længere tid. Dog virker som det skal. Men det her er virkelig effektivt. Glæder mig til at prøve Nr. 1 – kan godt lide tanken om der er olie i og det er godt for neglebåndene. Det kan godt være hårdt for dem når man skal fjerne neglene hver 3 uge. Så det er altid godt at give dem lidt creme eller olie og massere dem ind, så de ikke sprækker..

Jeg er stadig tosset med DEPEND og det sparer mig 500 kroner hver 3 uge og det er noget at min konto kan forstå. Der er ca. 40 sæt negle i flaskerne – så det er værd at prøve af, hvis man for lavet negle i en salon. Nogle bruger det som deres frirum til at blive nusset om – og det skal jeg ikke tage fra jer. For kan godt selv huske hvordan det var. Men der skal spares, hvor der spares kan. ; )

Held og lykke.
HUSK IKKE OG TRÆKKE NEGLENE AF SELV – så bliver de ødelagt.

Ps. Jeg købte de 2 REMOVAL produkter i MATAS i Frederiksberg Centeret.

8 kommentarer

  • Ih, jeg er altå meget fristet af at prøve gellack! Selvom jeg nok ikke ville kunne affinde mig med ikke at kunne skifte farve så ofte jeg gør nu. Haha. Det ville være lidt voldsomt kun at have lakken siddende i 2-3 dage, når nu det kræver så meget for at fjerne det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anine

      Man kan nøjes med at lægge under- og overlak uden farve imellem, og ovenpå det, kan man så bruge almindelig neglelak. Det er meget mere holdbart ovenpå gellakken, end det er ellers. Så kan topfarven skiftes når man vil, hvis man blot nøjes med at bruge en neglelakfjerner uden acetone i – der skal acetone til at opløse gellakken.

      Jeg kunne ikke bruge almindelig lak, uden at det chippede eller lign. indenfor 24 timer, men med gellak under, bliver det siddende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Super tip, Anine! Så kan det være jeg skal overveje det alligevel 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det er 2-3 uger søde. Det synes jeg nu er ret godt holdt ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • De 2-3 dage var mere i forhold til at jeg normalt skifter neglelak hver 2.-3. dag, og hvis jeg gjorde det med gellack, så ville jeg jo bruge aaalt for meget tid på det. Haha. Men heldigvis tippede Anine lige om at man kunne lægge farvet neglelak oven på base- og topcoat 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise T.

    Det lyder lovende! Jeg synes nemlig heller ikke at gelen virker. Jeg har aldrig kunne nøjes med at have det på i 15 minutter… Det tager altid meget længere tid – hvilket gør, at jeg ikke får brugt mit depend sæt nær så meget, som jeg gerne ville 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tineborgbjerg

    Rikke ligger du bare på dine egne negle eller har du forlængelse på? Synes ikke mit holder ret godt. Det krakelerer i spidsen efter tre dage

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Tine.

      Nej, jeg har det kun på mine egne negle. Men jeg har jo ekstremt korte negle. Kan slet ikke have når de vokser- så bliver de filet ned 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT //LEATHER, BLUE AND SKIRT..