HVORDAN ER DET OG VÆRE NOGENS MOR??

SÅ SAD MAN LIGE HER OG ARBEJDET…

ZENJI

Jeg har gjort noget sindssygt. Virkelig ude af min karakter.. Livrem og seler typen.. Jeg har skiftet teleselskab. Yep that´s true. Og det er noget jeg ikke har haft gjort siden 2003. Jeg har haft regninger der har været sky høje – som i tosset høje og det rækker Mr. M´s og min økonomi bare ikke til nu hvor jeg er i min situation. Så jeg har skiftet til Zenji. Som i nok kan se så har vi en banner der kører oppe i toppen på Looklab lige fortiden og det er super lokkende. For 200 kr om mdr. der får du fri tale, fri SMS & MMS og 10GB data. Der var slet ikke noget at tænke over – eller jeg havde faktisk ikke noget valg, for den pris er så meget billigere end hvad jeg betalte før, så jeg ville snyde mig selv hvis jeg ikke gjorde det. Så jeg skyndte mig at overføre mit gamle nummer til Zenji og kort tid efter, kom kortet.
Da jeg så sad og arbejdet idag, ringede det på døren og ude foran der stod postmand Per med en pakke til mig.. Hmm. tænkte jeg så. Jeg har ikke bestilt noget. Men inde i pakken der lå der en hilsen fra Zenji. Blev helt glad og det sytnes jeg faktisk er en ret god service. Ud over det så optjener man point hver måned. 100 stk af slagsen og de kan bruges hos FEMINA, Smartbox, ELLE, Magasin, Baresso, Nordisk Film, Zalando, IN og Matas. For sådan en kaffe drikker som mig, der falder det et tørt sted. 100 point = 100kr. Yaay.

Men hvis du også er træt af tårnhøje regninger så kan du tjekke Zenji ud her.

Udarbejdet i samarbejde med Zenji Mobile

INDLÆGGET KAN INDEHOLDE AFFILIATE LINKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN ER DET OG VÆRE NOGENS MOR??