PRECIOUS PENNY AND ME..

MADNESS. RULLESKINKE OG ALT FOR LIDT TØJ..

Jeg har sådan en mærkelig dag idag.. Bella tog til Nyborg i går med sin yndlings mormor og skal være der til Mandag. Så jeg har bare alt for meget tid og intet ansvar.. Troede jeg ville kunne lide det, men jeg savner hende faktisk helt vildt. Men det betød jo så at Mr. M og jeg kunne sove længe (hvilket er en joke, for det kan man jo automatisk ikke, efter man får børn) Vi skulle kun tænke på os selv og ingen andre. Vi lavede kaffe og trissede mod byen – hvor jeg kl 9.00 skulle til et Vanessa Bruno Event for at se den nye SS14 Kollektion.
Så havde jeg planer om lige at stikke hovedet ind i H&M for at se om der var nogle rester tilbage, hvilket jeg tænkte der ville være, de havde vel købt ekstra, så alle kunne få denne gang.
Vi kom tildligt ind, der var ingen trafik – så da kl var 8.30 gik jeg forbi butikken og dette syn ramte mig…. OMG… De stod i kø helt ned til NESPRESSO Shoppen. Det var jo insane. Jeg har aldrig været til sådan et event – for jeg gider ikke. Jeg har nok ikke den samme gejst for tøj, i det jeg har arbejdet med det i 9 år. Jeg går meget op i det, men det er ikke for en hver pris.. Og bestemt slet ikke underlivsbetændelse, fordi man står udenfor i kulden i over en time.. No no no no!!

20131114-153251.jpg

20131114-153308.jpg

Da mit event var færdigt gik jeg derhen der stod folk stadig i kø, så tog lige en kigger i COS hvor jeg mødte nogle jeg kendte, vi snakkede om hvor vildt det cirkus var ovre ved H&M og folk blev så onde i sulet, når de lavede de events. Da jeg var færdig i COS kunne jeg se at køen var væk og dørmændene begyndte igen at få farve i ansigtet – efter alle de skrigende kvinder. Der hang 4 læderbukser på et stativ ellers var alt væk.. Som i ALT. Der var støvsuget ned til sidste bøjle. Tænkte.. Hmm. Nå det var bare ikke meningen at jeg skulle have noget. Gik ovenpå for at tjekke prøverummene og fandt et par læderbukser i str 34 og denne jakke i str. 42… Som jeg ikke rigtig kan finde ud af om jeg skal beholde. Den er fed oversize men ved ikke om den lige er et nummer for stor…!
Mens jeg stod og prøvede hørte jeg en kvinde der stod og råbte af ekspedienterne fordi hun åbenbart havde været nummer 7 i køen og hun havde ikke fået noget. Kan sagtens forstå frustrationerne. Virkelig. But that´s the name of the game.. In Fashion We Fight.
Bukserne hængte jeg pænt tilbage, jeg lignede seriøst en rulleskinke i dem, med ekstra snører og jeg fik dobbelt a** i dem. Bukserne kan jo selvfølgelig ikke gøre for at numsen er som den er, men de hjalp ikke lige frem. Æv. Ville ellers have været mega cool, hvis de havde siddet spot on. But they didn´t.

Gik forbi min kærestes kontor idag for at fortælle om Isabel Marant og H&M´s samarbejde (han var dog ikke lige begejstret som jeg) Han sagde at han anede ikke hvad jeg snakkede om og det var for vildt at vi gik sådan amok over det. Hvor der efter at jeg kigger ud af vinduet og ser at hele VICTOR bygningen har 2 kæmpe banner hængende og blokerer alt udsyn fra min kærestes vindue… Og spørg ham om hvordan han ikke ved hvad jeg snakker om, når de banner har hængt der den sidste uge…. HVORDAN kan man ikke have lagt mærke til det..?
Min kæreste er jo meget i jakkesæt og han kommer også fra en modefamilie, hans forældre ejede et kæmpe mærke tilbage i tiden og havde 25 butikker i DK – men han har ingen passion for tøj. Det er mig der køber til ham. Ellers er han pisse ligeglad. Han tager tøj på om morgenen for ikke at gå nøgen ud af døren. Ingen anden grund 😉 Så er det godt at der er lækkert tøj at han kan tage på.

For nogle år siden der besøgte vi en af hans venners far – og mens vi sad der og drak kaffe og spiste kage, der viste han stolt billederne frem af Mr. M fra da han var 15 år. Og jeg lyver ikke, jeg var lige ved at blive kvalt i kaffen – for han havde seriøst en polo på som der stadig er i hans skab. Snak om ikke at ville give slip på sine ting.. haha. Prøv lige at tjek jeres skab og se hvor mange ting i har tilbage fra da i var 15.. Den er slim to none. Utroligt der ikke er gået møl i den, efter alle de år. Det må være kvalitet.

Fik i så fingrene i nogle af tingene?

Nå, jeg er hoppet i nattøjet, har tændt pejsen – sat CSI på flimmerkassen og brygget en kande the. Mr. M skal ud og spise med firmaet i aften og jeg er barne fri. hvad skal man mon lave? Tror det bliver noget med chokolade.. Uhmm.

Dejlig aften, når i kommer dertil..

XX
R

11 kommentarer

  • pia

    Rikke hvis nu du bestemmer dig for at, ja den er for stor til din smukke og misundeligt lange slanke krop, så har jeg en mere tæt og buttet en af slagsen, som plejer at bruge str.42 i HM og ville ELSKE at få lov at købe den. Jakken var eneste item i hele kollektionen, jeg sukkede efter…men sad ligesom til undersøgelser på Riget med et crashet H&M site, da det gik løs. Sig endelig til. Jeg synes klart, den ser aaalt for stor ud på dig 😉 KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker den måde du fortæller på – for noget tid siden droppede jeg at følge alle de modeblogs, som jeg ellers har fulgt i maaange år, men “dagens” osv tiltalte mig ligesom ikke mere, så nu følger jeg kun de blogs, med lidt mere mening og personlighed bag – blandt andet din og det er helt klart på grund af dig 🙂 når det så er sagt, så forstår jeg slet ikke det hysteri der er omkring de forskellige h&m samarbejde, det er jo bare tøj altså? Smart bestemt ja, men altså… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine

      Louise: Jeg er helt enig i, at Rikke virkelig formår at fortælle en god historie og fange hver gang. En anden blogger, der også skriver rigtig godt er Acie – hvis du da ikke allerede følger hende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jakken er lækker 🙂 Jeg købte et tørklæde og en top 🙂

    Og jeg tror også at min kæreste har tøj for virkelig mange år tilbage, hvert fald når jeg kigger det igennem og ser gamle billeder af ham fra tilbage af starten af 00’erne 🙂 Hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den jakke fik jeg også, desværre var flæsenederdelen long gone:-/
    Sjovt nok er min kæreste hellere ikke interesseret i mode og tøj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Ja jeg var i Lyngby i dag og det var helt skørt. Fik dog hapset en pæn grå strik trøje men det var også kun fordi jeg selv blev lidt “crazy Bitsch” og flåede den til mig da der var en som smed den. Og så (håbe håbe håbe, for man ved jo aldrig med dem) har jeg fået fat i jakken på webshoppen. Men jeg er nødt til at indrømme at da vi flyttede i sommers fandt jeg tøj fra jeg var 15 og jeg er altså 31 nu. Jeg er virkelig dårlig til at rydde op og ud, men jeg øver mig. Det eneste (næsten) som ikke ryger ud fra den tid er min Levis cowboy jakke -den vækker altså for mange minder og den er jo in igen fra tid til anden…

    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Haha, elsker den måde du beskriver Mr. M på! Min kæreste er på nøjagtig samme måde, så derfor er det også primært mig der står for at udvælge (og købe..) nyt tøj til ham, og jeg tror heller ikke han ville ænse sådan en reklame om den så hang foran tv’et når der er fodbold. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg har det altid sådan lidt dobbelt med de forskellige H&M samarbejder. På den ene side tænker jeg fedt, men på den anden side tænker jeg også “det er jo stadig bare H&M…” Så jeg har det nok lidt på samme måde som dig. Vil heller ikke bruge flere timer i kø. Så hellere spare sammen til noget af den “ægte” vare, hvor man også ved, at kvaliteten er i orden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trins

      Jeg er helt enig her, men jeg tror også at det bunder i at jeg selv forsøgte i 1½ time at komme tilbage til min fyldte kurv i webshoppen (mens jeg arbejdede videre ved min pc, selvfølgelig) – uden held.
      Verdens dårligste shoppeoplevelse for at få H&M kvalitet. Det gider man jo ikke…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Og når i taler om kvalitet, bliver tingene sat til salg på ts til totalt overpris, om jeg vil betale mere end hvad prisen har været- nej! Bare for at få “Marant pour H&M” så hellere købe noget mere fra hende selv- i trods har jeg også iført mig “The reel thing” fra top til tå i dag.
      – forøvrigt var der en der postulerede at kvaliteten var den samme som Marants eget mærke….. Har ondt af dem der hopper på at hive 1000 mere fx for et par støvler
      Vh. Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alt IM x H&M er tilgængeligt på webshoppen om morgenen – sådan har det været i går og i dag anyway. Så hvis du er morgenmenneske, så kan du købe jakken i den rigtige str. der 😉 Pt. er den tilgængelig i alle str.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRECIOUS PENNY AND ME..