BOING BOING..

JUST 4 MEN // KASTRUP DESIGN..

vinskab-stor

Det er lang tid siden at jeg har lavet et indlæg kun for mænd. Så her kommer lige verdens bedste julegave.. Hvis Mr. M kunne vælge frit på alle hylder, så ville han klart vælge dette smukke vinskab fra Kastrup Design. Hvor smukt er det også lige. Jeg ville elske at have det stående i vores spisestuen. Woow det lyder voksent og sige det ord. Spisestuen..! Bumbum så blev man lige ansvarlig med hus og have. 😉 Men hvis ordet voksen betyder at jeg kunne eje sådan et skab – så kald mig bare voksen. Dåbsattesten lyver jo alligevel ikke, så måske tosset man prøver at løbe fra det. Ha!

Hvis du eller din mand også er tosset med vin ligesom min Mr. M så kan du finde skabet fra Kastrup Design lige her.

 

8 kommentarer

 • Caroline

  Hold nu op – Det gad jeg godt eje!
  hvad er prisen??? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte hansen

  Hvor købes det? Og hvad er prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Gitte.

   Det kan købes i ILLUMS BOLIGHIS og koster 19.000kr (I know) Men man må jo godt drømme 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt…
  Vi har lige indrettet vinkælder og mangler faktisk et vinkøleskab, til de dyre flasker… må hellere præsentere min mand og Kastrup Design for hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Ved du hvor man kan købe det? Jeg synes ikke jeg kan finde info på deres hjemmeside..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BOING BOING..