KAOS MEN MASSER AF KÆRLIGHED..

IDAG ER EN GOD DAG..

Pressedag

Idag er en rigtig god dag. Om lidt der skal jeg til DIESEL brunch og senere der kommer min yndlings Maria hjem til mig og bor hos mig i denne weekend. Vi skal hygge (jeg håber hun ordner mit hår, please, please, please) Vi skal spise på PLUTO og hvad der sker efter der – er der ingen planer om. Måske vi skal mødes med nogle gamle Fynske venner og danse lidt. Men ellers står den bare på ren hygge og nyde at vi kan snakke og grine hele natten.

Hvad skal i lave?

2 kommentarer

 • Jeg skal læse… Og lave overspringshandlinger, suk.
  Jeg elsker forresten også, når ens veninder laver hår og lægger make-up, for jeg er selv en ged til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber i vil hygge jer 🙂 Jeg har ingen andre planer end at lave lektier, ingen sagde at uddanelse er let!

  Love,
  Cherrydunia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAOS MEN MASSER AF KÆRLIGHED..