STRIPES, CASHMERE & SNAKES

IDAG BLIVER EN GOD DAG..

I DAG ER EN GOD DAG
Idag bliver en dejlig dag. Jeg starter dagen med Brunch hos Gina Tricot. Derefter skal jeg mødes med min veninde Julie til en kaffe. Kl 13.00 skal jeg hen til
N´age og have en lille bitte smule botox. Jeg glæder mig til at prøve det hos dem – jeg har ikke før fået botox der. Så det ser jeg frem til. I aften skal jeg til et event med hende her – det bliver så hyggeligt. Der er alligevel fodbold på flimmeren – så farmand passer huset.

2 kommentarer

  • Stine

    Selvom du ikke pt har noget job, så lyder det bestemt ikke til, at du keder dig 🙂 Kan man ikke bare blive fuldtidsblogger? Du ville være en skøn én af slagsen i hvert fald! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Andie

    Spændende syntes ikke det er længe siden du sidst har fået botox, har selv fået den en gang men nu er jeg gravid så går det ikke. men vil gerne have igen, det er bare så dyrt !!! ihvertfald i mit budget. men det er selv et spørgsmål om at vælge mellem fx en dyr bluse og botox. tænker jeg kan nøjes med hver halve år….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES, CASHMERE & SNAKES