FOLK DER SLADDER KOMMER I FÆNGSEL..

HVAD FANDEN SKER DER FOR OPDRAGELSE OG DANNELSE OVERFOR ANDRE MENNESKER..?

keep_calm_and_shut_up____by_yinandyang2011-d4w796o

Jeg føler det er min pligt at give denne information til alle der læser med på min blog – andre blogs og som er dem der smider grimme beskeder afsted – fordi det er nemt og fordi det eneste man skal gøre er at udfylde sit navn og sin så kaldte email. For alle jer mennesker der tydeligvis har brug for et kram og føler at de har trang til at svine andre folk til, som bruger deres egen private fritid på at underholde – helt gratis og uden mdr. betaling.
Når man smider grimme gloser afsted og mener at det er voksen dannelse at svine folk til, man ikke kender – så skal de personer bare vide at? hver gang at i sender jeres fucked up beskeder afsted, så afgiver i en IP adresse – og hvis i tror at det eneste vi kan se er de fiktive oplysninger i har skrevet – så tager i så grueligt fejl. Vi kan se alt og alle informationer fra jeres computer.
Jeg bliver led og ked af at jeg bliver nødt til at sende denne information – men jeg gider simpelthen ikke at have denne tone på min blog. Det er trods alt The Insider by Rikke May. Så det er også mine regler. BASTA! Og hvis der er nogen der mener at jeg er en kost, er klam og intetsigende så kan i BLOG-OFF people. Der er ingen tvang på min blog. Tværtimod. Jeg har så mange søde piger der læser med og dem har jeg tænkt mig og fokuserer på. 😉

Men ville bare lige give heads up for at bare fordi i skal trykke på send – så er minus konstruktivt mudderkastning bare ikke okay i det her forum. Der er mange regler for hvordan vi skal opføre os når vi har en blog – men den her regel kan jeg selv lave, så TAL PÆNT. Husk man er ikke usynlig i cyberspace – man efterlader spor alle steder. Hvis nogen har brug for en krammer så må i jo sige til. 😉

PEACE OUT

XX
R

20 kommentarer

 • Mette R

  Sådan – du for cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Gider bare ikke finde mig i det, så kan folk bare læse en anden blog. Men tror det er noget mere personligt. Man ved bare aldrig hvad der er til grunde for det. Mærkeligt at nogle har sådan en dårlig opdragelse – man kan tænke over hvilken baggrund sådan nogle kommer fra. Synd. Får lyst til at gi’ en krammer.

   😉
   Dejlig aften
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  Det er så træls når man skal døje med folk der er sådan, men jeg nyder din blog, og du gør så stort et arbejde, som jeg sætter pris på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Tine.
   I know – det er bestemt heller ikke dig eller alle de andre søde der læser med her på bloggen. Men det er egentligt meget generelt at nogle har en rigtig dårlig attitude. det er sådan en skam. For forstår ikke hvorfor ikke bare kan kramme.

   😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  E.N.I.G… og så gik jeg og troede at positiv energi avlede positiv energi!
  Som du så fint siger, så er der altså ingen tvang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, det troede jeg også. Prøver at sende god karma. Men vi er bare ikke alle af samme støbning eller opfattelse af hvad der er okay at gøre overfor andre.
   Men nogle må jo holde fanen højt og starte et sted 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sådan der. Respekt. Elsker at følge med hos dig. Kunne aldrig drømme om at skrive ondt om andre i cyperspace!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise M

  ENIG!! Så respektløst 🙁 Nyder altid at læse dine indlæg og ælsker dit personlige væsen og din humorrisktiske tone i indlæggene 😉 Masser af positive tanker i din retning!
  Og til dem der sviner; FÅRK OFF BIATCHES 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Louise. 😉

   Er glad for at du følger med – det er meget meget værdsat.

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Super indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde HelDig

  Hej søde Rikke

  Du er selv inde på det – det er folk der åbenlyst mangler noget! Det ved vi andre jo godt, men derfor skal du ikke finde dig i det!
  Kender selv til personlige ubehagligheder fra mit job.. Det kan sætte sig fast uden man vil det. Men du skal huske på, at de folk der er sådan, det er nogle sølle stakler; som nok bare sku have et kram, som du skriver..! Trist, men sandt!
  Op med hagen, tøs!
  Knus og kram fra Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Mathilde.

   Jeg holder fanen højt. Syntes bare det er vigtigt at dem der sender de beskeder altså ikke kan gemme sig bag deres fiktive email. hvis de tror det. Muuuuhaaaahaaahaaaa 😉

   Jeg finder mig bare ikke i det – så det må jeg jo gerne ytre.. My blog. My rules.

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det fedt du uddeler krammer. Make love not war 🙂 Jeg nyder virkelig din blog – så tak for alt det arbejde du ligger i det. Det er meget værdsat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   War tager os ingen steder. Så vil heller sende en krammer istedet. Nogle har brug for det.

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Rikke
  Jeg må altså også lige sende en kommentar afsted og sige: respekt. Det er skønt, når du bare giver den gas og man kan mærke din harme og irritation og det er så autentisk og så levende beskrevet.
  Du er inde på det helt rigtigt! Så fortsæt bare den gode tone – og din gode blogg:-)
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt fedt fedt! Folk skal stoppe med at være så sure. Garanteret også de mennesker, der er sure på den stakkels kassedame i Netto, der kæmper med kø og forkerte stregkoder.
  Godt du fik givet dem din holdning med, også kan de voksne mennesker lærer at opføre sig pænt.
  Peace out and keep bloggin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  En kost, klam og intetsigende? Det var da også nogle gloser! Har altid tænkt at du var en strigle som var alt sigende :-):-)I Loke your posts Rikke May ;-):-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du gode Gud! Det er gået hen over mit hoved- hvorfor skulle nogen dog kalde dig det???? Du er alt andet end intetsigende, din blog er meget personlig og jeg synes du dele mange ting, så det forstår jeg absolut ikke!
  En kost! Det er da kun sejt at være det, det er jo en der går egne veje og ikke hvad der dikteres af andre!
  KLAM! Så havde Hoss nok ikke valgt dig som frontfigur, eller du ville nok heller ikke få så meget omtale hos TGTBB!

  Nej det er lidt langt ude og ikke nemt at tage seriøst.

  Mange hilsner en ivrig læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLK DER SLADDER KOMMER I FÆNGSEL..