MADE IN CHINA..

DIMSEDUTTER & FLEXA..

Bella? værekse FLEXA SENG

Velkommen til Bella´s værelse af #dimsedutter. Her står hun så. Pragteksemplaret af en køjeseng – samlet og boltret fast. Jeg er så stolt. 1 fordi jeg så hvor glad Bella blev og 2 fordi at jeg selv har samlet den. Helt selv uden hjælp. Kun med instrukserne fra de mange kasser og jeg slog slet ikke nogen ihjel i processen.

Jeg var som en urkvinde da Mr. M og min mor hjalp mig med at sætte en øverste køje på plads – der havde jeg lyst til at danse en lille sejers dans – men lod vær da jeg nok ville træde på M´s følelser over at det ikke var ham der fik lov til at samle den. Men han havde ikke været hjemme – og som man siger på Fyn “Ingen arme – ingen småkager”. Så jeg lod vær.

Vi valgte FLEXA ganske enkelt pga. kvaliteten. BUM. Den var ikke længere, vi har kigget lige så længe på køjeseng som vi har på hus, så det har været en lang process. Jeg har meget respekt for sådan nogle senge og var derfor meget bevidst om at det skulle være noget der kunne holde til at det ville blive brugt som et “lege tårn” – og det kan den her. Du ville ikke kunne vælte den i en storm og det gav mig trygheden i hjertet. Specielt når det kommer til ens børn. Det var noget andet hvis det var en selv der skulle sove i den… Så brugte man ikke så mange kræfter på det. Men her er det mit guld der har bygget rede.

Følg med på Fredag når hele indlægget om sengen og Bella´s værelse kommer på bloggen.

XX
R

9 kommentarer

  • Ane

    Sikke et hyggeligt børneværelse:-) Hvor er det fine tipi telt fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er også hel vild med tipien.
    Men sejt gået med sengen! 😉
    Rigtig hyggeligt børneværelse i øvrigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare hyggeligt! Glæder mig helt vildt til min søn bliver lidt ældre og skal have hyggehjørner 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ser det hyggeligt ud! Er det mærkeligt, hvis man gerne vil ha en køjeseng som 24-årig (altså for hyggens og hulebyggeriets skyld)? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Ej, hvor han hun bare et hyggeligt værelse. Er især helt vild med den tipi der 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du bliver SÅ glad for den…. Jeg har dem til begge mine drenge (den ene… med rutchebane til = stort hit) og de elsker den bare.
    De er så holdbare og det er et hit, når det en sjælden gang sker, at man skal putte sammen med de små nus… ville jo ikke være så fedt, hvis det hele knagede og bragede, når man sov der.
    Jeg regner stærkt med, at Flexa, er sengen de får med sig, når de flytter hjemmefra… for de er jo også rigtig pæne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADE IN CHINA..