FREDAGS OBSESSION..

DEN SMUKKESTE GULE BUMBUM ..

Bella

Sidder og har en lidt nostalgisk Lørdag mens jeg venter på at pandekage dejen bliver klar. Så har lige 5 min til at kigge mine billeder igennem. Faldt over det her af Bumbum. Tror hun er 5 dage gammel.. En so syntes jo altid bedst om sine egne grise. Men det her billede har været min favorit siden hun blev født. Syntes hun havde den smukkeste glød, lige indtil vi faktisk fandt ud af at hun havde gulsot. Så meget for den Latino glød. Hvor den skulle komme fra ved jeg faktisk heller ikke. Både Mr M og jeg er hvide som kopipapir hvis vi ikke lige får lidt sol. Så det var nok ønske tænkning. 😉

Jeg viser jo ikke så tit billeder af Miss Little Diva på bloggen – men syntes ikke i skulle snydes for det her ???
Nu vil jeg hoppe i køkkenet igen og få lavet mine glutenfri pandekager.. Mums.

Dejlig Lørdag – tjek ind senere når der kommer mine SELECTED favoritter på bloggen.

XX
R

7 kommentarer

 • Anon

  Det er da helt vildt saa meget hun ligner dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt billede, smuk lille pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Årh en fin bumbum-bebs <3 <3

  Min søn havde også gulsot og knald sort hår, han så mega lækker ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   ja de er lige til at spise når de har det gulsot – en skam det ikke er sundt for dem. Totalt LATINO 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr jeg glæder mig sådan til at se min lille guldklump

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhhh Katja. Du skal glæde mig. Det bliver det største 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS OBSESSION..