FOXTAIL FOR SALE ; )

BABY ITS COLD OUTSIDE..

MIG OG MIN BÆNK

Hvad man dog ikke gør for bloggen. Tager jakken af i stivkuling… Brrrrrrr.! Jeg var så også ved at blæse væk men nåede lige og få taget billeder. Det værste var faktisk at min veninde Tillie som er højgravid var nede på knæ for at tage billederne. Nååååååhhh. Det er sgu da ren kærlighed 😉

Så blev det sgu fræk fredag igen. Hvor blev ugen af.? Jeg ved det ikke. Men der er da ikke noget bedre end weekend. Vi har så en weekend uden barn… Hmmm.. bum bum.. hvad skal man så lave.? Vi skal spise ved vores venner Louise & Henrik iaften.. Men vi har ingen planer for Lørdag og Søndag.. Måske noget Bio…? Må tjekke hvad der går.

Hvad skal i lave?

XX
R

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOXTAIL FOR SALE ; )