EASTPAK // NOSTALGI..

TWEED SKIRT & FØ´SDAG..

Har i anledningen af at jeg er begyndt på arbejde igen støvet mit Kristina Ti Tweed skirt af. Jeg har ikke brugt det i lang tid, hvorfor er mig en gåde. Det er både stylish og en anelse sexet pga. længden. Bringing sexy back, oh yeaah.. Så det blev vist frem på kontoret og til vores kunder. 

Jeg har set frem til weekenden da den står i familiens tegn. Vi fejre fødselsdag og den skal fejres på MASH i aften til kø´og sovs. Noget vi fynboer kan forstå. Så kan de smide alt det grønne garniture af h.. til. ; ) Men det bliver for min søde mutti som fylder 50 år – yep thats right. Jeg har den yngste mor on the block. Hun har ikke været mere end et barn hende selv da hun fik mig. Men jeg kan jo så prise mig lykkelig over hun er ung og frisk.
Tillykke til min mor ??

TWEED SKIRT

Jeg er gået lidt død på outfit billeder – tiden er presset og når jeg har fri kl 17.00 så er jeg lige til hundene. Håber at det kommer igen. Lysten til mange ting er lige pt. forsvundet. Jeg syntes det er hårdt og starte på arbejde igen efter 1 1/2 år hvor jeg har været min egen chef. I som selv har prøvet at starte op fra bunden på et nyt job i ved hvor hårdt det er. OMG. Jeg er lige til at smide i seng når jeg rammer matriklen og lidt sur vil min kæreste nok mene at jeg er. Jeg har undskyldt for mine raserianfald og håber på han ikke har skiftet låsene ud når jeg kommer hjem. Ha!

Hvad skal i lave idag?

8 kommentarer

  • Tine Andie

    Kender det med træthed og nyt job. er startet i praktik i en familieafdeling 37 timer bum, efter lang ferie og det søde studie liv. er så træt også i dag på en lørdag…..ZZZZzzz det er alt det nye man skal have ind i knolden, også har jeg vildt høje forventninger til mig selv…. men det bliver nok bedre når man kommer ind i rytmen. Hygge

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det håber jeg – for lige nu føler man sig bare som en stor skuffelse og at man ingen ting kan eller ved noget om. ;( Men man skal jo lige ind i det.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha ja, det var da godt nok en ung mor – tillykke med hende & lyder godt med kød & sovs 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      haha. ja med mellemrum – lidt trist med kødsovs på ens fødselsdag. Men der blev spist igennem og vi kunne rulle hjem. *Bøøøvs* 😉

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den første måned på et nyt job er man altid helt til hundene, men bare rolig, overskuddet skal nok komme igen.:)
    Hvis det kan glæde dig, så skal jeg absolut ikke lavet noget som helst i dag, da selv efter 3 år i det samme job, er jeg stadig helt smadret når ugen er omme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja Fredag er nok bare en sofa dag – for man er da helt mør. Zzzzzzz.! Men så sætter man også mere pris på Weekenden.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorrit

    Er også lige startet på arbejde igen efter 1,5 års barsel/sygedom. Så kan sagtens følge dig! Det er hårdt! Er dog startet på nedsat tid. Det skal nok blive rutine for os igen, forhåbentligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej, så har du også været det igennem. Heldigvis mindre tårer denne uge end sidste – fuuuuuuuck det er hårdt. Respekt.

      😉
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTPAK // NOSTALGI..