KEEP CALM - FALL IS COMING..

sephora nöel barock event // Manzel..

SEPHORA BaRock

Har ville skrive om det her længe – men jeg har bare været så presset på arbejde – jeg må sige at der er meget at holde styr på når ens hjerne har været sat på pause på en anderledes måde end hvad den gør nu.

Men for noget tid siden var jeg inviterede til SEPHORA inviterede til  N?el BaRock hygge i selvskab med nogle af de bedste mærke i branchen. Vi fik en hel eftermiddag i selskab  med specialister fra Nails Inc, Benefit, Algenist, Dr Brandt, Front Cover, Herborist, Make Up Forever, Rexaline, Sampar.

Jeg bliver jo SÅ glad hver gang at jeg får en invitation til noget – det tror jeg aldrig at jeg bliver vant til, sætter så stor pris på når folk tænker på mig.

Det var det vildeste arrangement at de havde stablet på benene. Jeg var vildt imponeret og helt slået bagover hvor meget de havde gjort ud af det.
Vi blev delt ind i grupper og sendt rundt til små foredrag om de enkelte mærker – man havde mulighed for at stille spørgsmål (også kritiske) og de var søde til at besvare hvad man end måtte have på hjertet.

Sephora er selv en af mine favorit steder at shoppe – Jeg bliver meget inspireret når jeg går ind i en både i danmark og specielt i udlandet. Til min kærestes store frygt kan jeg bruge flere timer derinde og ender altid med at gå derfra med sjove ting i posen.

Mit kamera gik deværre helt agurk i det røde lys vi var i og jeg er ikke lys ekspert endnu – så hvis i vil se billeder derfra så kan i se dem hos mine to smukke blogger veninder The Impressionista.. De har nogle super finde billeder på deres blog. 😉

Dejlig dag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEP CALM - FALL IS COMING..