CHOCK CHOCK CHOCK // PANIK PANIK PANIK..

INSPIRATION // PYJAMAS STYLING..

Da jeg forleden dag surfede rundt mellem mine blog favoritter faldt jeg over dette billede af Christina fra Passions for Fashion. Hun er altid så god til at style og jeg bliver tit grebet af hendes stil. Dog må jeg indrømme at jeg jo er en del år ældre end hende.. Ja jeg ved det, man kan ikke se det (host) men til jeres overraskelse det er jeg. Så jeg skal måske også til at passe på at jeg benægter min dådsattest og i klæder mig ting der ikke er til min alder. Men jeg er da så lige glad med det her sæt, det skal jeg eje.

P4F

Jeg har en gang før på bloggen vist et sæt hvor jeg havde taget natbukser på lige her, det er ikke sidste gang at jeg gør det. Det er jo top fint og det er noget at jeg klart ville kunne finde på at tage på i byen når jeg engang skulle ud.. om lang lang tid – kæmper stadig fra weekenden;)

pyjamas
Du kan finde RIVER ISLAND sættet her..

(Billedet ejer Christina Dueholm – Passions for Fashion rettighederne til)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOCK CHOCK CHOCK // PANIK PANIK PANIK..