TUESDAY OBSESSION

HIPSTER HANNAH // TOOGOODTOBEBASIC..

Ja første dag på arbejde er overstået – og hovedet er godt træt. Jeg har lært så meget allerede idag og det kan kun blive bedre. Den har stået på rugbrødsmadder fordi jeg ikke orkede at lave mad. Jeg hoppede i nattøj og under dynen på sofaen og puttede med Bella.
Vi har set Masterchef som vi altid gør – tror at jeg kan se frem til en alderdom med god mad på min datters restaurant. For med alle de programmer vi ser, der kan da kun komme en autodidakt kok ud af det. Moren glæder sig.

Jeg kan godt se min garderobe er lidt ude af trit på det seriøse arbejdsmarked som jeg lige er vendt tilbage til – der er lidt for meget pang, jogging drenge og sneakers over den… Så der skal ske lidt.. Derfor ville en sort cardigan fra Toogoodtobebasic.com som denne være helt perfekt. Den er så fin bare til jeans og en t-shirt eller over en kjole. Drømme drømme drømme.

hipster_hannah_580x454

HIPSTER HANNAH – TOOGOODTOBEBASIC.COM

4 kommentarer

  • Sara

    Jeg har selv den cardigan, og den er SÅ skøn og overraskende varm, så køb køb køb! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Søde Rikke, lyder til du havde en skøn dag og tillykke med jobbet. Dine døre åbnes på ny, så fedt. Mine smækkede i mandag, hvor min arbejdsplads valgte at opsige mig og 19 andre kollegaer :O( Men imorgen skal jeg allerede til min første jobsamtale, og alle frø såes rundt omkring. Er spændt på at høre om dit nye job smukke.. Med al den reklame du gør fir TGTBB, så ved man jo aldrig om de sponsorerer den til dig. (jeg tænker de gør :O))

    Knus h

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

    Søde søde Heidi.

    Det er jeg dog så ked af og høre. Men Heidi jeg om nogen ved at når der sker noget “dårligt” i ens liv – så er det kun for at der er plads til noget nyt og godt. Jeg har kun mødt dig en gang og på de få minutter kl 6 om morgenen på loppemarked der fik jeg allerede lyst til at kramme dig (som jeg gjorde) og tage dig med hjem – du vil med et vinde deres hjerte og erobre bedre græsgange. jeg ønsker dig held og lykke søde.

    Sender du mig ikke en mail på Rikke@looklab.dk og fortæller mig hvordan det går.

    Kys
    Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Kære Rikke

    Hvor er du sød, du får mig til at smile. :O) Altså nå nu jeg havde læst så meget med, og næsten følte jeg kendte dig, ja så måtte jeg jo hilse på dig, og så fedt med kram. Jeg er en krammer big time, og elsker at møde nye mennesker. Det var en rar morgen, med fed respons på min hej jeg er så Heidi, der kommenterer på din Blog :O)
    Smider dig lige en mail smukke.

    Kys Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY OBSESSION