HVILKEN VINTERSTØVLE SKAL I HA´?..

THE INSIDER HOS FEMINA..

Fik et helt chock da jeg modtog en mail om at jeg var på FEMINA`S blog… SAY WHAT?? You are kidding me..? Jeg kunne slet ikke forstå det. Men det var sandt. Åhhh så sandt. Jeg trykkede på det vedhæftede link og op poppede jeg i bedste stil. Det første billede at man ser og i stort format. Det var MIG… Tror jeg fik lidt røde kinder og en følelse af at være en lille bitte smule stolt. Det tænker jeg at man gerne må engang imellem – selvom det er Danmark og vi har vores jantelov. Men så flicker jeg fingeren af den og danser en lille sejers dans. For jeg vil have lov til at glæde mig over den omtale at billederne har givet. SÅDAN… Ligesom alle andre skal have lov til at smide hænderne i vejret når det går godt. Man skal kunne rumme at det går godt for andre -for på et tidspunkt kommer det jo til at gå godt for en selv og så ville det være lidt træls hvis man ikke har kunne glæde sig på andres vegne.

THE INSIDER X FEMINA

Læs hele indlægget her hos FEMINA..

8 kommentarer

 • Louise Pultz

  Du kan roligt være stolt og danse en lille dans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Mega sejt og tillykkkkkee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hell yeah du skal være stolt! Hvem i alverden ville ikke gerne have sådan nogle billeder af sig selv? Du ser jo fantastisk ud. Og at blive nævnt i femina (som jeg virkelig godt kan lide i øvrigt) er da bare dobbel-sejt.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Smil.. ja det er top fedt – har købt bladet men jeg var ikke i ;( Æv. Men nettet er også cool stuff

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  Godt gået, det må og skal du da være så stolt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Anna Louise 🙂

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKEN VINTERSTØVLE SKAL I HA´?..