BEAUTY // LASER..

DEPEND GELLACK // DIY..

RED NAILS

Som i ved så har jeg altid røde negle. Som regel ihvertfald. Jeg er tosset med rød. Det er bare det der er kønnest på mine små pølse fingre. I gamle dage brugte jeg bare alm. neglelak – men nu er jeg jo helt hooked på DEPEND´s DIY sæt som jeg har blogget om her, her og her..

Jeg har fra dag 1 af – bare være så glad for produktet. Det funger bare og jeg kan lave mine negle på 1 time ca med aftagning af de gamle og påsætning af de nye. Jeg har sågar lavet negle på mine veninder, min mor og Bella (tror hun) ?. Der er intet at sætte en finger på, det er virkelig den bedste løsning til at gøre det selv der hjemme.

Farven jeg bruger er color RED nr. 40 du kan købe det hele online, hvis du endnu ikke har prøvet det. Jeg giver det ?????? ud af 6.

Køb DEPEND her..

(Ringene jeg har på er fra STINE A og MARIA BLACK)

9 kommentarer

 • Diana

  Jeg har selv købt Depend Gellack, men måtte overgive mig til Vinylux da mine negle var for ødelagte af at tage det af. Har du et tip til hvordan du tager din Gellack af? Jeg prøvede at pakke fingrene ind i vat vædet med acetone+staniol, “fingerbad” i ren acetone. Synes det var lige skrapt nok plus neglene var stadigvæk for ødelagte bagefter. Håber du kan hjælpe for resultatet bliver super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Er det rigtigt…? Ej det var da godt nok en skam. Har du filet på dine negle? Jeg har slet ingen problemer og har i 10 år fået ordnet negle – enda med akryl i gamle dage…. Yiiiiks. Men det gjorde man dengang 😉

   Øv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Glemte trick. Hmm.. Ja altså jeg gør jo sådan som du skriver. Men smør dem ind i mandel olie når jeg er færdig, så de får lidt “godt” på sig. ellers skal du prøve det produkt de selv sælger der tager neglene af, det virker også fint. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   OK – tror jeg vil prøve med det produkt de selv sælger. 🙂 Tak for hurtigt svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Lige et spørgsmål, du væder vat i acetone og pakker fingrene ind i stanniol med vattet i? Hvor længe sidder det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for tippet!
  Dit outfit er super kønt forresten. Det samme er din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Åhr en fiiin halskæde, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Elsker mit depend sæt,men mine negle skal lige have ro efter mine sommernegle fra Tenerife. Men så skal jeg igang med depend igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også købt dette set fra Depend for længe siden – og er simpelthen HELT vild med det! Så kan kun tilslutte mig din ros 🙂
  Når jeg tage mit af kan jeg faktisk bare “trække” det af… Og det kan jeg efter 2-2,5 uge, så er neglene vokset og jeg trækker i kanten nederst på neglen…
  Mine negle er hverken blevet grimme eller svagere end tidligere, efter jeg er begyndt at bruge Gellakken 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // LASER..