STATUS..

OUTFIT // BUSY BEE..

Jeg er overrasket over hvordan sommeren holder – og det kan man jo ku glæde sig over. Med bare arme og tynde kvaliteter. Jeg er fan af summer ano 2013. Flere af dem og mindre af de mørke aftener om vinteren.

Jeg har ret travlt lige fortiden – og prøver så godt jeg kan at opdaterer bloggen. Men der ligger en lille stress fugl nede i min mave og minder mig om at jeg lige skal slap´a´… Men gør det så godt jeg kan ; )
Outfittet startede egentlig med læderleggings og jeg så top smart ud – indtil et par timer senere hvor jeg havde siddet i kø i 45 min i Stor Kongensgade – pga en eller anden klaphat havde lavet sin egen fart måler på sin bil og hele Stor København var lukket af, af politiet.. -Så jeg endte med at måtte vende bilen om og tage turen hjem for at skifte. Jeg lavede en ROSS kan man godt sige. Det afsnit hvor han har læderbukser på, men efter et besøg på toilettet kunne han ikke få dem op igen.. Det var mig. Mine ben lignede stolper og jeg var helt hævet op som en gravid kvinde med væske i kroppen.. Så det endte med det her. Lidt mere casual – lidt mindre strammende (lidt mere street.. tro på det Riksen!!)..

LEO PANTS

H&M TOP

YSL BAG
Pants ZARA (fra sidste sommer) // Top H&M // Bag YSL SAINT LAURENT Shopper // Sandals BIRKENSTOCK // Bracelet APROSIO & CO Knot bracelet. Find it in the shop // Glasses RAYBAN Meteor..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS..