PAY ATTENTION // RAVN SS14

MY FRIENDS // NANNA AKA NANSEN..

Som sagt har jeg mange mange stylish veninder og Nanna er klart en af dem. Hun har sin helt egen klare stil. Og er meget trofast mod den. Pre barn var hun altid iført stiletter – men hun blev dog klogere ligesom os andre. 😉 Så stiletterne er blevet skiftet ud med flade sutter når barnevognen skal trille. Men hvis man en dag var en flue på en væg når hun var i haven og ordne bede – ja så ville du nok se hende iført noget meget trendy og fuldstændig perfekt sat sammen. Ikke ligesom mig (hvis du overhovedet så mig i haven..fniiis) Du ville finde mig i Snoopy joggingbukser og en krøllet krympet t-shirt. Men Nansen er flawless.

Jeg kender Nanna fra da jeg rejste til Brighton på sprogrejse da jeg var 14. Vi mødtes i bussen og hang sammen under hele opholdet. Vi var veninder i et par år – Selvom afstanden mellem Roskilde og Nyborg var stor – besøgte vi stadig hinanden. Vi mistede kontakten i mange år – men i 2007 genfandt vi den og har været uadskillige ligesiden. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden hende. Hun er min Ying og Yang. Hun er stærk hvor jeg er svag. Man kan altid regne med hende og det er ikke mange man kan det med i sit liv.

Nanna var også en af dem der kom og passede mig på sygehuset og sørgede for at jeg havde hygge tøj (matchende selvfølgelig) så jeg ikke gik ned på stil da jeg lå der. Hun kom med kaffe før hun skulle på arbejde – på trods af at Rigshospitalet er umuligt og parkerer ved om morgenen – så gik hun ud af sin egen vej for at sørge for mig.
Hun planlagde sammen med Kathrine min 30 års fødselsdag – sørgede for gave at hun vidste at jeg ville blive glad for. Hun er kærlig overfor min datter. Hun er omsorgsfuld for alle hendes veninder. Hun sætter sig selv sidst hvis der er nogen der har brug for hjælp.

Hun er typen der vasker dit hvide IKEA betræk fra sofaen og får pudset dine vinduer hvis hun låner din lejlighed mens man er ude og rejse. Hun er en do´er .. hvis hun sætter sig noget i hovedet – så gør hun det. Hvilket godt kan være et problem for hende, da ingen af os andre veninder er sådan, så vi er lidt tunge at danse med. 😉

Hun er vores rejse leder og har altid alle billetter printet ud i plastik chartek. Hun er en af de sejeste kvinder jeg kender, af alle mulige grunde – Hun er nogens mor og en ret cool en af slagsen.

Og vigtigst af alt så er hun MIN veninde.??? 4EVER.

IMG_7263

IMG_7264

IMG_7265

IMG_7266

IMG_7267
Shirt ZARA // Pants MOSS COPENHAGEN (lige kommet i butikkerne) // Bag CÈLINE // Shoes JIMMY CHOO // Bracelet HERMÈS..

13 kommentarer

  • Heidi

    Hvor er du selv et fantastisk menneske Rikke, at du rent faktisk kan se hvor heldig du er, at have så fantastisk veninde og ikke bare tager det for givet. :O) (ved jeg du ikke gør) men det at du lige skriver det, før det så ærligt og fint. Gode veninder er uundværlige, og man skal passe på dem man har. Jeg har altid levet efter ordsproget, hellere få gode veninder end mange overfladiske. Har selv et par stykker af Nanna slagsen, og det er så vigtigt at huske at komplimentere dem indimellem (selvom de og en selv ved, at sådan er ens “forhold” bare)
    Nuii fed fed stil hun holder sig, den skjorte og de bukser..:O)

    xx
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Shit der fik du lige smadret min makeup midt i bilkøen på vej på work, det er jo nærmest en hel bryllupstale…. Hyyylllll….., og I dó I dó I dó 🙂

    you and mé for ever :0*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo

    Sikke et fint skrevet indlæg 🙂 Hold godt fast i hende, hun lyder til at være en en’er 🙂 Jeg kom helt til at savne mine egne fantastiske veninder i mens jeg læste indlægget. På den gode måde altså :-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Rikke, hvor er det et fint indlæg, og hvor beskriver du bare din veninde på fineste vis – hun kan vist også være stolt af at have dig som sin veninde 😉 Jeg har også været på sprogrejse i Brighton lige efter 9. klasse – desværre er kontakterne derfra gledet ud i sandet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine

      P.S. Jeg er vil med Nannas fine stil og hendes mix af stiber og mønster 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hun har top go´stil.. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg er typen der gerne vil sætte ord på de følelser på folk der er i mit liv. Jeg har lært at værdsætte de mindste ting i livet og det koster ingen ting at rose sine kærer. Man ved aldrig hvad imorgen bringer – så hvis man har noget på hjertet, så er det bare med at komme ud med det. 😉

      Dejlig dag.

      XXX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fantastisk med sådanne veninder! Dem skal man holde godt fast i – man er heldig, når man har så gode veninder (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja man skal virkelig passe på dem – For de er svære at finde. Jeg må ha set et stjerneskud.

      😉
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alle skulle have en Nansen.

    Du lyder selv som en ret god veninde, så jeg er sikker på, at Nansen ville skrive ligeså pænt om dig, måske ikke de præcis samme ting, men noget lignende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss kat

    Hvor ser hun bare fantastisk ud smukke Nansen! Altid lækker fra top til tå! Vi er altså nogle stykker som stadig håber hun får sin egen kage blog! Er stadig så dybt fascineret af hendes barnedåbs kager!!
    Kh kathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAY ATTENTION // RAVN SS14