OUTFIT // CUSTOMMADE..

MINI MODELLER..

Da vi var på sommerferie – var vi sammen med forskellige venner der kiggede forbi. Det er jo altid super hyggelige. Specielt når der er børn på Bella´s alder. Hun fik besøg af hendes ven Lukas og de er bare pot og pande. Også selv om hun er EN PIGE – som han nogle gange liiige minder hende om – når hun spiller på hans Nintendo og han skal sikre sig at hun ikke sletter hans gemte baner. For det er jo det PIGER gør… Laver rod i teknikken.. 😉 Det starter i en tidlig alder det med køns opdelinger. ?

Louise og jeg gik rundt i gaderne med dem i Saint Tropez hvor de fik mulighed for at spille petanque og lege modeller. De havde en fest og efter 3 smadret glas på restauranten og 10 karussel ture gik turen hjem med 2 trætte børn 😉

I mit næste liv vil jeg være 4 1/2 og bare kræve og kræve af mine forældre – og aldrig rydde op efter mig selv. Det vil jeg gerne ønske mig i julegave. Bare at være ung og careless. Man ved jo slet ikke hvad det er at man ønsker sig når man er 10 år – og det eneste man ønsker sig er at blive gammel.. Yiiiiks.

IMG_7005

IMG_7004

IMG_7021

IMG_7016

IMG_7009

IMG_7007 (3)

IMG_7011

IMG_7025
Så cute at de også ville lege modeller – og Bella lærte totalt Lukas de tricks om hvordan at man skulle stå med hovedet ned af og hænderne i lommen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // CUSTOMMADE..