HOSS INTROPIA EVENT I ILLUM..

MAN KAN TAGE PIGEN UD AF NYBORG – MEN IKKE NYBORG UD AF PIGEN..

BRYLLUP
Vi var jo som sagt til Bryllup på Fyn sidste weekend og det var bare verdens bedste dag. Min fætter skulle giftes og vi var alle spændt op til fest. Det er nok det tætteste at man kommer på en abefest. (Lige på nær den dag hvor vi holdte polterabend) Men ellers. Alle blev umådelig fulde – eller måske var det bare mig. Jeg er jer faktisk svar skyldig. Men jeg havde haft ondt i maven i en hel uge over den verdamte tale – at jeg var ulidelig at komme i nærheden af.

Jeg havde til at begynde med besluttet mig for bare at freestyle min tale og snakke fra hjertet. Men det fandt jeg ud af Fredag aften at det brugte jeg faktisk mere krudt på at skulle huske det – end hvis jeg nu skrev det ned på nogle key cards. Så de blev skrevet og lamineret. Hvilket min bror lige syntes var at gå overstregen – da han selv slet ikke havde skrevet noget ned..

Jeg skulle på Før desserten fik jeg afvide.. Cool nok tænkte jeg – hvad jeg så bare ikke vidste var at det var 23.45… Goosh… Der havde jeg jo fået alt alt for meget indebords. Plus shots. Not good. Men da talen kom og det blev min tur til at tale fra hjertet – gik det bare så godt.. Jeg talte hurtigere end hvad jeg kunne nå at læse på mine kort, så til sidst brugte jeg dem slet ikke. Men folk var rørt og jeg tror også der var nogle tårer.. Mission accomplished.

Desværre har jeg ikke andre billeder end det her af mig i min fine HOSS INTROPIA kjole. Hulk. Men min fætters far tog det her af mig mens jeg liger laver reklame for de “lokale” pilsner – Og alle de andre fik taget billeder ude foran det sted hvor vi var af en prof fotograf. Så når de kommer skal jeg nok vise det.

Festen sluttede for Mr. M og jeg kl 04.00 – så havde vi også været stort set alle steder at Nyborg tilbød. Vi skulle så meget have gået hjem efter de lukkede festen kl 02.00 men kække var vi og en hel klan af min familie stavrede Nyborg tynd som en flok Zombier. 😉

(Hende i baggrunden er min kusine Christel – tror hun lytter til en spændene historie ??)

Alt i alt konge dag.

XX
R

4 kommentarer

 • Eleni

  Hvor er dit glas ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så ret angående overskriften ville dog bytte Nyborg ud med Odense 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sådanne bryllupper er bare de bedste. Der hvor det er nede på jorden, som med en håndbajer. Har været til mange bryllupper, og er slet ikke til pænt brug. Så det med 7 retters menu, 8 onkler der skal holde tale og alle de andre taler og sange, no go. Nej fester med spræl, som varer til den lyse morgen. Ohh yes, det er sjovt.
  Årh den er så fin den kjole Rikke. ‘
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot en kjole, virkelig!
  btw. meget flot navn at din kusine har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOSS INTROPIA EVENT I ILLUM..