LOOKLAB GOES ON TV..

HVAD SKER DER EGENTLIG BAG KAMERAET..

Ja hvad sker der egentlig når der bliver taget fotos til bloggen? Det var Malsen så sød at forene da vi var sammen forleden dag til STARBUCKS og MOXY event. Jeg er ved at tage billeder til Sarah Wulff’s blog og vi skal lige aftale hvad jeg skal tag af – hvor og hvad hun gerne vil have at jeg holder fokus på. Det kan være nogle nye sko – en taske eller andet. Så er det godt lige og få afstemt forventninger. Jeg har altid pres når jeg skal tage billeder. Jeg er egentlig ikke så god til det. Men jeg syntes det er sjovt- tror jeg skal tage et kurus. 😉

IMG_7211

IMG_7213

IMG_7215

IMG_7214

Vi er altid gode til at hjælpe hinanden og det er lidt nemmere at få hjælp af veninder i branchen end ens kæreste. De gider alligevel ikke og til tider er der 7 meter luft over hovedet og ingen fødder – Det er jo lidt svært at putte på bloggen 😉

10 kommentarer

 • Birgitte Andersen

  Åhhh det er SÅ lækkert et outfit!! 🙂
  Må fluks i Zara og tjekke jeans ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er faktisk blevet meget gode … sådan behind the scenes 😀
  Det var i øvrigt super hyggeligt – tak for liftet og glæder mig til min “zip-file” 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg jo ikke liiiiige den store modeblogger, men jeg er enig – SÅ meget nemmere at få en co-blogger til at tage billeder end en kæreste der står og sukker over at jeg ikke lige synes det blev godt nok og bare gerne vil være fri 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Du er da top blogger søde – hold troen, den har ført mig hertil – troede aldrig der ville være nogen der ville komme til at læse min blog. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt 🙂
  Men uden en kæreste har jeg kun veninder og kolleger, som jeg nu har instrueret til punkt og prikke 😀

  Gad godt jeg havde tid til at mødes med andre bloggere, oftere 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja det duer ikke – de må slippe og så må man bare satse på sine veninder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Rikke
  Som sædvanlig meget flot udstråling!
  Hvor er dine jeans og sandaler fra – og undskylder, hvis du tidligere har informeret om det.

  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lone

   Det er helt okay. Mine jeans er fra ZARA og mine sko er fra Minelli. 😉 Der kommer indlæg på søndag omkring bukserne.

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Su ser så læks ud Rikke!! :-))) De bukser er bare for fede!!

  Held og lykke med fjerneren i morgen!! Sejt! ;-))

  Kh
  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak Molly.

   Der kommer indlæg og link til dem på Søndag 😉

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKLAB GOES ON TV..