RUDOLPH CARE // ROLL ON..

FEMINA BLOG AWARDS 2013..

FEMINA BLOG AWARD

Fredag den 4. Oktober afholdes Femina Blog Awards 2013.

Det er helt nyt at der bliver afholdt en afstemning – som på mange måder intet har noget at gøre med om man er en del af en platform – om man har 400 læsere eller om man har designet sin egen kollektion. Det her handler om bloggen og den måde at personen bag bloggen skriver på.

Jeg syntes der er så mange gode talentfulde blogge at jeg selv bliver super inspireret af. Jeg syntes ikke altid at alle får en fair chance. Så da jeg så dette blev jeg helt glad.

Hvad er det der fanger os når vi læser blogs? Er det outfits, er det opskrifter – eller ærlighed? Eller er det en mix af alt.? Jeg tror ikke jeg selv kan fortælle nøjagtigt hvad det er der fanger mig. Men jeg ved at når folk er oprigtige så fanger det min interesse og mit hjerte.

Hvis jeg skal være helt ærlig så syntes jeg at det har været hårdt at starte denne blog op – altid og se de samme der får kredit for deres blogs og aldrig selv blive nævnt i nogen cool magasiner ellers websites. Det er virkelig hårdt arbejde. Som i virkelig. Man har slet ingen ide om hvad det tager. Det gjorde jeg ihvertfald ikke. helt blond gik jeg ind i det med begge ben uden at vide om isen holdte. Men jeg har bare været så heldig at jeg har så mange skønne damer der læser med her. Tro mig at lave en billede serie for Hoss Intropia eller en Youtube video. Det gør ikke en til en stor blogger. Jeg kæmper for at få mine læser tal op ligesom alle andre. Men det er en sjov kamp. For det er også fedt når de så stiger. De gør det langsomt. Men det kommer. ?

Jeg har tænkt tilbage og fundet frem til det indlæg der har givet mig flest kommentarer og det var da jeg fortalte om min ulykke herRikkes Take on the world // Hvorfor lyver vi?”. Indlægget er skrevet for 11 måneder siden – og meget er der sket siden da. Jeg er super glad for at jeg delte det med jer og det sænkede ligesom paraderne og gjorde mig super sårbar over for jer. Men med sårbarhed kommer også ydmyghed og jeg er virkelig ydmyg over i gider læse med i mit liv og min live dagbog. 😉

(Ps. i skal ikke tage jer af alle mine stavefejl i indlægget – mit hovede havde det virkelig skidt… og jeg havde svært ved at sidde ved computeren i længere tid.)

Jeg ville selv blive super glad hvis i mener jeg har rørt jer, fået jer til at grine, græde eller andre cirkus tricks.. Så kan man stemme på flere forskellige kategorier alt efter hvad det er man er blevet fanget af..( man behøver ikke at udfylde alle felter..)  – I sender jeres favorit indlæg ind  her ?

Læs om FEMINA´s Blog Awards her..

7 kommentarer

  • Så er der stemt:-) jeg er vild med din blog Rikke, så jeg håber du vinder:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ihhhh hvor er du altså bare såååååå søøøøø´Frk Ninna. Det sætter jeg stor stor pris på 😉

      Mange ydmyge tak herfra og tak fordi du læser med.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Rikke tror vist jeg har sagt utallige gange hvorfor jeg læser med. Du er en ener, en ærlig en af slagsen og rent faktisk formår du at blive HELT nede på jorden. Det mener jeg ikke alle bloggere gør. Man er jo i mine øjne ikke en stjerne fordi man er blogger, ligesom man ikke er det fordi man er med i Singleliv eller andre reality programmer. :O) Men jeg elsker din ærlighed, din stil, din jeg er min egen. Så selvfølgelg kommer der en stemme herfra

    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Søde Heidi.

      Du er det mest betænksomme menneske og altid sød til at sende komplimenter min vej.. Jeg er så taknemlig for dem og jeg glæder mig hver dag til at modtage ord fra dig. Jeg skylder dig snart en kaffe for så meget af din tid du bruger på mig 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Generelt tror jeg det er svært at lade facaden falde, vi vil jo alle gerne være perfekte. Måske ikke i andres øjne, men i vores egne. Vi kan jo alt.
    Disse indlæg rørte fx mig dybt og hende her fortjener seriøst en nominering. Shit en røvtur – med en fyring, svær depression og en mand, der skred oveni.
    Læs og få ondt i maven: http://christinamelchiors.dk/mennesker/sandheden-om-hvordan-det-i-virkeligheden-er-gaaet/
    http://christinamelchiors.dk/mennesker/10-gode-rad-til-stressramte-og-dig-der-kender-en/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så er der stemt, og selvfølgelig på det indlæg der også rørte mig så dybt – rørte mig fordi jeg virkelig kunne forstå dig. Forstår dine smerter, dine tanker og frustrationer – og fordi det banede mig vej til et “fast forhold” til din blog. Det er den eneste blog jeg har et link til på min tlf, og den enste jeg blog jeg har læst hver dag den seneste måned hvor den har stået på istandsættelse, flytning, rod og overvældende træthed… Så kommentarer eller ej, så har jeg læst med 😉
    Held og lykke, du fortjener det mere end nogen anden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hvor er du bare skide sød Frk. L.

      Det betyder så meget for mig – og jeg er så taknemlig for at du læser med. Jeg er stor fan af dig og din ros betyder meget. Kæmpe kys og håber alt med huset går super 😉

      Klem
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUDOLPH CARE // ROLL ON..