HVAD SKER DER EGENTLIG BAG KAMERAET..

FEMALE FAVORITTER..

Jeg har altid haft Second Female og Just Female som nogle af mine favoritter. De er top skarpe på design og hurtige til at få tendenser på gaden. Du kan få fashion til billige penge og kvaliteten er altid god. Jeg har fulgt dem igennem min tid som sælger og er tit blevet slået i butikkerne af dem.. Verdamt. Men det er nu fair nok – jeg kan godt se når der er noget der er godt og jeg har tabt.

Jeg har valgt 3 stk som jeg gerne ville have haft på under modeugen. Jeg har valgt en blazer jakke, en sweatshirt jakke og en t-shirt. Det er noget som alle ville kunne styles enten med sneakers eller stilletter. Det er noget at jeg kan bruge til noget. Flere muligheder i mit tøj, det er lige mig 😉

FAVORITTER

Blazer  // Sweat Jacket //  T-shirt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKER DER EGENTLIG BAG KAMERAET..