ROSKILDE..

WE ARE GONNA FUCK SHIT UP!!

NANSEN OG JEG

FØR ROSKILDE

Sådan her så Nansen og jeg ud da vi var på vej til Roskilde. Det var før at det blev dødsbølge af varme. Men jeg overlevede og det fungerede egentlig meget godt for mig. Nansen så jo som altid super tjekket ud med Skjorte fra ZARA // Shorts fra CUSTOMMADE // Boots fra Last Conspiracy.. Og jeg havde det her på Syntes faktisk vi var ret street og festival klar parat. ; )

Vi havde jo glædet os big time til at se Rihanna og se hvilket outfit hun havde på… Men jeg ved ikke om det var vinden. Det sted hvor vi stod eller hvad det var. Men jeg er var faktisk ikke særlig imponerede over koncerten. Jo de sidste 3 sange der fik hun virkelig publikum med. Men så gav vi den også MAX gas da hun spillede de tre sange. Den fik ikke for lidt af håndtegn etc. Vi var ung med de unge. W.O.R.D..

Peace out.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE..