WE ARE GONNA FUCK SHIT UP!!

TILBAGE I EGET HØ..

20130706-115352.jpg

Puhaa… Mr. M og jeg er tilbage i vores vante omgivelser – og aftenen igår er ved at blive indtaget. Shit det var den bedste aften i lang tid. Vi var sammen med dejlige venner og mærkede stemningen af voksen livet med ansvar var blevet efterladt hjemme hvor den hørte til. Det var en skøn følelse bare at kunne slippe alle hæmninger og mærke at man kun skulle tænke på sig selv. At man så selv endte med at opføre sig som et barn senere – det er jo så en anden historie. 😉

Men sjovt var det og det skal klart prøves igen. Vi har også aftalt at vi vil tage en overnatning på Langelands med Bum Bum til næste år – så er hun 5 1/2 og det må lige være noget for hende idet det er mere familie minded. Jeg ville ikke tage hende med på Roskilde, det syntes jeg er synd – men jeg er nok også på nogle måder en “løve mor”. “Aren´t we all`..?

Så dagen i dag kommer til at foregå i fosterstilling og drikke en masse af dem på billedet. For Riksen er ærligt lidt mør i betrækket og motherhood kalder jo også. Jeg overvejer kraftigt Netflix og min Far til 4 😉

Dejligl solskinsdag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WE ARE GONNA FUCK SHIT UP!!